|

Şova devam

Beşiktaş, kaleci Denys Boyko'dan sonra Spartak Moskovalı sağ açık Aras Özbiliz'i de İstanbul'a getirdi; Delgado da bugün Kartal oluyor. Havalimanında kartal pozu veren 25 yaşındaki yıldız, kendisini karşılayan taraftarlara Türkçe 'Hoş bulduk' dedi; transferi için mutlu olduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/01/2016 الجمعة
Güncelleme: 09:03 - 22/01/2016 الجمعة
Yeni Şafak

Transferde bombaları ardı ardına patlatan, Denys Boyko ile kaleci, Alexis Delgado ile stoper problemini çözen Beşiktaş'ın sürpriz hamlesi Aras Özbiliz de dün İstanbul'a ayak bastı. Öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelen 25 yaşındaki orta saha, havalimanında kendisini karşılayan taraftarlara kartal pozu verdi. Havalimanında kendisine yöneltilen sorulara kısa iki kelimeyle karşılık veren Aras, Türkçe olarak 'Hoş bulduk' dedi; transferi için mutlu olduğunu belirtti. Havalimanından ayrıldıktan sonra tesislerin yolunu tutan Aras Özbiliz, bugün sağlık kontrolünden geçirilecek. Beşiktaş'ın 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağı futbolcu, bugün İstanbul'dan ayrılacak. 6 aylığına İspanya La Liga takımı Rayo Vallecano'da kiralık olarak forma giyecek.



DELGADO BUGÜN 18.00'DE İSTANBUL'DA


Beşiktaş'ın bir diğer bombası, Getafe'den transfer edilen stoper Alexis Delgado da bugün akşam saat 18.00'de İstanbul'a gelecek. 30 yaşındaki savunma oyuncusuyla 2.5 yıllık imza konusunda prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, yarın oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdikten sonra resmi sözleşme imzalayacak.



Başkanın
yüzünü kara çıkarmayacağım




Beşiktaş'ın yeni kalecisi Denys Boyko, dün sağlık kontrolünden geçti ardından kulüp binasında Başkan Fikret Orman ile bir araya geldi. Boyko'nun bu sene yeni statta kendilerini şampiyonlukla mutlu edeceğini kaydeden Başkan Orman, “Bonservis ücretiyle ilgili çok taviz verdim. Çünkü Beşiktaş'ı çok istediğini hissettim" dedi. Boyko da fedakarlığından dolayı Orman'a teşekkür ederken “Başkan'ın beni izlediğini biliyordum. UEFA finaline gelmişti. Yüzünü kara çıkarmamak için çok çalışacağım. İnşallah bu yıl şampiyonluğu alacağız. Beşiktaş'ı tercih etmemin sebebi, kariyerim için büyük bir ilerleme olacağını düşünmem" ifadelerini kullandı. BJK TV'ye de açıklamalar yapan Boyko, adaptasyon sorunu yaşamayacağını söyledi.







#Beşiktaş
#Denys Boyko
#Alexis Delgado
٪d سنوات قبل