|

Steven Taylor, Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş

Amerika 1. Futbol Ligi (MLS) şampiyonu Portland Timbers'a transfer olan Steven Taylor, bu transferin perde arkasındaki olayları anlattı. Başarılı futbolcunun 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında İstanbul'da olduğu ve sarı lacivertlilerin kapısından döndüğü belirtildi.

Yeni Şafak
09:34 - 9/09/2016 Cuma
Güncelleme: 06:40 - 9/09/2016 Cuma
Yeni Şafak
30 yaşındaki stoper Steven Taylor, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü açıkladı.
30 yaşındaki stoper Steven Taylor, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü açıkladı.

Transfer döneminde Newcastle United'dan ayrılan Steven Taylor, Türkiye'den bir takıma transfer olmak için İstanbul'a geldiğini ve transferin imzaya kaldığını söyledi. Görüşmenin akşamında, yani 15 Temmuz gecesi, bir restoranda yemek yerken insanların panik içinde restoranı terk ettiğini gören oyuncu, önce bu duruma bir anlam verememiş.



Daha sonra oteline dönmek isteyen Taylor, yolda askeri araçlarla karşılaşınca taksinin sahibiyle birlikte bir dükkana sığınmış. Türklerin çok misafirperver olduğunu anlatan defans oyuncusu, şehirdeki askeri hareketliliğe rağmen kendini güvende hissettiğini söyledi. Olayın sabahında oteline dönerek eşyalarını toplayan Taylor, İngiltere'ye uğramadan doğrudan Portland'a uçmuş ve Timbers'la sözleşme imzalamış.



Taylor hangi takımla görüştüğünü net olarak açıklamasa da, ada basını bu takımın Fenerbahçe olduğunu belirtti.





#Steven Taylor
#Fenerbahçe
#Newcastle United
8 yıl önce