|

Suat Serdar Kartal oluyor

Beşiktaş, Mainz 05'te forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Suat Serdar için harekete geçti. Siyah-beyazlılar genç oyuncunun transferi için ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Yeni Şafak ve
09:54 - 30/03/2018 Cuma
Güncelleme: 10:07 - 30/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Suat Serdar bu sezon Bundesliga'da 3 gol kaydetti.
Suat Serdar bu sezon Bundesliga'da 3 gol kaydetti.

Son yıllarda kadrosuna yaptığı isabetli transferlerle dikkat çeken Beşiktaş, bu kez de aradığı oyuncuyu Almanya’da buldu. Bundesliga ekiplerinden Mainz 05 forması giyen orta saha oyuncusu Suat Serdar, Beşiktaş transfer komitesinin radarına girdi.

20 yaşındaki oyuncu, istikrarlı oyunuyla göz dolduruyor. Suat için Galatasaray’ın da devreye girmesi, siyah-beyazlıları harekete geçirdi. Genç futbolcunun menajerini İstanbul’a çağıran Beşiktaş, Suat’ı transfer etmek için ilk görüşmesini yaptı. Menajerle yapılan görüşmeyi bizzat başkan Fikret Orman’ın yürüttüğü ifade edildi.

8 ve 10 numara pozisyonunda oynuyor

Alman kulübü Mainz 05’in altyapısından yetişen 20 yaşındaki futbolcu, bu sezon Bundesliga’da oldukça forma giyme şansı yakaladı. Alman ekibiyle 24 maça çıkan Suat Serdar, bu maçlarda 3 gole imza attı. Daha çok merkez orta sahada oynayan ve 8 numara görevi gören genç oyuncu, zaman zaman 10 numara bölgesinde de forma giyebiliyor.

Devler Ligi'nde oynamak istiyor

Alman Milli Takımı’nın altyapılarının tüm kademelerinde forma giyen genç futbolcunun, Mainz 05 ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Suat Serdar’ın menajeri de, oyuncunun Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediğini, bu nedenle Beşiktaş’ı tercih edebileceğini ifade etti.

Siyah-beyazlıların önümüzdeki günlerde Mainz 05 kulübüne resmi teklifi sunması bekleniyor.

Suat Serdar'ın oyun stiline dair fikir sahibi olabileceğini bir video;
#Suat Serdar
6 yıl önce