|

Sümer'in işi zor

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Bordo-Mavili takımda sorunlar yumağıyla boğuşan yönetimi, sezon sonu ayrı bir dert bekliyor. Trabzonspor'da sezon sonunda tam 26 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

.
00:00 - 24/03/2001 Cumartesi
Güncelleme: 11:52 - 11/01/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Sümer'in işi zor
Sümer'in işi zor
Yönetim çok terleyecek

Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmayı amaçlayan ve oyuncu arayışlarını erken başlatan Trabzonspor'da, yönetimi zor günler bekliyor. Şampiyonluk yarışında erken havlu atan ve maddi krizle uğraşan Bordo-Mavililer'de görevde bulunan yeni yönetim kurulunun önünde transferde de birçok sorun var. Bordo-mavili takımda sezon sonunda 26 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. 26 futbolcunun 14'ü şu an bordo-mavili takımda forma giyerken, geriye kalan 12 futbolcu ise kiralık olarak başka takımlarda mücadele ediyor.

Yıldızlar imza bekliyor

Sezon sonunda yönetim kuruluyla pazarlık masasına oturacak olan ve halen Trabzonspor'da forma giyen futbolcular şunlar: Milosevski, Macit, Gökdeniz, Murat, Orhan, Osman, Metin, Erman, Cem, Abdülkadir, Nikolovski, Tamer, Hami, Nesim. Başka takımlarda kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek diğer futbolcular ise şöyle: Okan, Kadir, Hasan, Seyit Cem, Mehmet İpek, Okan, Gökhan, Mustafa, Yusuf, Tansel, Akın ve Teoman. Bordo-mavili takımda teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun da sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Yabancılar ayrı dert

Trabzonspor'da sezon sonuna dek kiralık olarak forma giyecek olan Sergen de yönetim kurulunu çok uğraştıracak. İspanya'nın Las Palmas Kulübü'nden Trabzonspor'a gelen, ancak Bordo-Mavili takımda geçici lisansla oynayan Oktay konusunda da kulüp FIFA'nın kararını bekleyecek. Bordo-mavili takımda, teknik direktör Tekelioğlu'nun gözden çıkardığı yabancı futbolcular Löbe, Lange, Serafimovski'ye şimdiden kulüp aranırken, Hollanda'nın Rosendall kulübünde kiralık olarak forma giyen Iwan da sezon sonunda gönderilmek istenen futbolcular arasında.


23 yıl önce