|

TFF'den Yeni Malatyaspor'a şok ceza

Yeni Malatyaspor'a Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 34. hafta mücadelesinde İnönü Stadı’nda oynanan Pendikspor karşılaşmasında taraftarın neden olduğu saha olayları sebebiyle sahasındaki 3 resmi müsabakayı seyircisiz oynama cezası verildi.

Yeni Şafak
17:26 - 9/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:30 - 9/04/2015 Perşembe
IHA

Bu sezon TFF tarafından verilen cezalardan dolayı sıkça seyircisiz oynama ve tarafsız saha cezasına çarptırılan Yeni Malatyaspor'da gelen son cezalar şampiyonluk mücadelesi veren kulüpte şok etkisi yaşattı.



Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen ceza şu şekilde açıklandı:



Yeni Malatyaspor Kulübü'nün 05.04.2015 tarihinde oynanan Yeni Malatyaspor - Pendikspor Spor Toto 2.Lig Beyaz grup müsabakasında müsabakaya usulsüz seyirci almasından dolayı takdiren 13.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,


Aynı müsabakada Yeni Malatyaspor Kulübü'nün taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına,



Aynı müsabakada Yeni Malatyaspor Kulübü'nün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve ve 6.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

#Yeni Malatyaspor
#ceza
#tff
#pendikspor
#olaylı maç
9 yıl önce