|

Trabzon ilk hazırlık maçını yaptı

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Trabzonspor, yaptığı ilk hazırlık maçında Ukrayna'nın Metalurg Zaporizhzhia takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Aa
00:00 - 30/06/2013 الأحد
Güncelleme: 19:05 - 30/06/2013 الأحد
Yeni Şafak
Trabzon ilk hazırlık maçını yaptı
Trabzon ilk hazırlık maçını yaptı

Sirene Davras Otel A Sahası'ndaki karşılamaya Trabzonspor Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Mustafa, Emerson, Cech, Aykut, Adrian, Alanzinho, Sapara, Volkan, Emre ilk 11 ile başladı. Metalurg Zaporizhzhia takımının ilk 11'inde ise Grydıcka, Oponasinko, Rudyko, Moteus, Dovdov, Pisocki, Gaurus, Mztyz, Gadin, Sevcuk ve Junio yer aldı.

Karşılamanın ilk yarısına etkili ataklarla başlayan Trabzonspor'da Sapara, karşılaşmasının ilk dakikasında rakip takımın futbolcusu ile girdiği mücadele sonucu sağ dizinden sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sapara, saha kenarında yapılan tedavinin ardından ambulansla otele götürüldü.

Bordo mavili takım, maçın ilk yarısını Emre'nin 13. dakikada attığı golle 1-0 üstün tamamlandı.

Maçın ilk yarısında oyuna dahil olan Colman'ın ardından ikinci yarıda da Celustka, Giray, Yusuf, Abdülkadir, Soner ve Olcan oyuna girdi.

Bordo-mavili takımın ceza sahasında zaman zaman etkili olan Metalurg Zaporizhzhia, Rudyko'nun 55. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı. İki takım da karşılıklı ataklarını gole çeviremeyince karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.


٪d سنوات قبل