|

Trabzon'da Teofilo ile ipler koptu

İzinsiz olarak Trabzon'dan ayrılan Kolombiyalı futbolcu için Başkan Şener, “Teofilo ya futbol oynamayacak ya da 3-4 milyon dolar getirirse gitmesini izin veririz” dedi.

Kamil Anahar
00:00 - 27/10/2010 Çarşamba
Güncelleme: 00:56 - 27/10/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Trabzon'da Teofilo ile ipler koptu
Trabzon'da Teofilo ile ipler koptu

Trabzonspor'un Kolombiyalı oyuncusu Teofilo Gutierrez, izin almadan Trabzon'dan ayrıldı. Ailesiyle birlikte Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a gelen golcü oyuncunun sağlık problemlerini gerekçe gösterdiği, önce İspanya'ya oradan da ülkesine uçtuğu öğrenildi. Bordo-mavili kulüp, idmanda yer almayan Teofilo için noter tespiti yaptırdı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kentten izinsiz olarak ayrılan Teofilo'yu teknik direktör Şenol Güneş'in artık kadroda düşünmediğini söyledi. Başkan Şener, önceki gün Şenol Güneş'in Teofilo ile görüştüğünü belirterek, “Hoca kendisinden antrenmana çıkmasını istedi, ama o çıkmak istemedi ve noter tespiti yapıldı. Sabah da eşini, çocuklarını ve eşyalarını alıp gitmiş” dedi.

Teofilo'nun tedavi olmak istediğini kaydeden Şener, “O tedavi olsa dahi ülkesine gitmek istediğini söylemiş. Şenol hoca bu konularda çok disiplinli, 'Ya parayı getirir ya da 3 yıl top oynayamaz' dedi. Ben de ona katılıyorum” yorumunu yaptı. Şener, bundan sonraki süreç için şu ifadeleri kullandı: “Bizde çok Teofilo var. Onu almak için çok efor sarf ettik. Bir ara oynamadı, Süper Kupa maçında 3 gol attı. Şenol hoca ona gösterdiği toleransı kimseye göstermedi. Kadromuzda Jaja, Umut, Burak var. Takımların kadroları genişse böyle durumlardan çok etkilenmez. Bundan sonra menajerine dedik getirirse parayı gider. 3 milyon dolara almıştık ve bir kısmını ödemiştik. 3-4 milyon dolar getirirse gider.”



14 yıl önce