|

Transferde Töre çıkmazı

Beşiktaş'ta oyuncu satmadan alamama durumu sürüyor. Yönetim, belli bir bütçeyi de aşmamak durumunda. Gökhan Töre için West Ham'ın fiyat artırması bekleniyor. Listedeki stoperlerden Gomez için Valencia 5.5 milyon Euro önerdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2016 Salı
Güncelleme: 02:26 - 21/06/2016 Salı
Yeni Şafak

Kadrosunu stoperle takviye etmek isteyen Beşiktaş'ta çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, UEFA Fair-Play kuralları çerçevesinde oyuncu satmadan yenisini alamıyor. Bütçede açık vermemesi gereken Beşiktaş'ın kaynak oluşturma durumu da söz konusu. Satılacaklar arasında Gökhan Töre öne çıkıyor. Yönetim, devre arasında 15 milyon Euro öneren, şimdi ise 9 milyon Euro'ya düşen West Ham'ın teklifini yükseltmesini bekliyor. Listedeki isimlerden Gustavo Gomez konusunda bu durumla bağlantılı ilginç bir durum söz konusu. Arjantin ekibi Lanus'un 23 yaşındaki stoperi için Beşiktaş, 4.5 milyon Euro önerdi. Devreye giren Valencia 5.5 milyon Euro sundu. Belirlediği bütçeyi aşamayan siyah-beyazlı yönetim bu noktada tıkanıp kaldı. Gökhan Töre'nin istenilen fiyatlara satışı gerçekleşirse rahatlanacak ve transfer hamleleri hızlandırılacak.



Günay Güvenç Kayseri'ye doğru


Beşiktaş'ın kalecilerinden Günay Güvenç'in Kayserispor'la 2+1 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi. Günay, geçen sezon Beşiktaş'la 7 resmi maça çıkarken kalesinde 8 gol gördü. Bu arada siyah-beyazlıların 20 yaşındaki genç golcüsü Furkan Yaman'ın da Kayseri ile anlaştığı ifade edildi.




#Beşiktaş
#Gökhan Töre
8 yıl önce