|

Umudumuzu kaybetmeyelim

Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, “Biraz acı çekmeye hazır olmalıyız. Bu işler birden düzelmiyor. Ama zamanla doğrulardan sapmazsak, kararlılık gösterirsek, yaşadığımız üzüntülerin karşılığı olarak bir sevinç ortaya çıkabilir” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/06/2018 суббота
Güncelleme: 03:46 - 30/06/2018 суббота
Yeni Şafak
​Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer,
​Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer,

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Genel Koordinatör Özkan Sümer, çok titiz davranmak zorunda olduklarını belirterek “Kararlı olmaya mecburuz” dedi. Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Sümer, “Önceliğimiz stoper. Bir kısım tespitler yapıyoruz. Temaslar da kuruyoruz. Trabzonspor’un hem teknik hem de maliyet olarak uygunluk söz konusu. İkisini birleştirmeye kalktığınız zaman işiniz kolay olmuyor. Teknik manada yeterli olan oyuncunun maliyeti çok yüksek, maliyeti düşük olan oyuncunun ise teknik yönden bir tatminsizliği var” diye konuştu. Takım oluşturmaya çalıştıklarına vurgu yapan Sümer, gelecek için ümit vererek, “Biraz acı çekmeye hazır olmalıyız, birden bu işler düzelmiyor. Ama zamanla inanıyorum ki doğrulardan sapmazsak, bu konuda kararlılık gösterirsek, yaşadığımız üzüntülerin karşılığı olarak bir sevinç ortaya çıkabilir. Şu andaki gelişmeler bunu gösteriyor. Bir anda bir takım performansı vaad etmek imkansız. Bunun sebepleri belli. Ancak hep beraber sevinebileceğinizin umudunu fazlasıyla taşıyorum” ifadelerini kullandı.


Uğur’dan duygusal veda

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve Konyaspor ile anlaşan savunma oyuncusu Uğur Demirok, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla bordo-mavili kulübe ve taraftarlara veda ederken, mesajda yer alan Özkan Sümer detayı dikkatlerden kaçmadı. Uğur mesajında şu ifadelere yer verdi: “Futbol, sadece futbol değildir sözünü Trabzonspor’a geldikten sonra anladım. Hayatıma bir şehir sokup bu şehrin sevgisini kazandım. Anladım ki, Trabzon’u sevmek için Trabzon’da doğmak gerekmiyormuş. En büyük teşekkürü koşulsuz şartsız her ortamda beni destekleyen taraftarıma yapıyorum. Ölene kadar yeriniz bende ayrı kalacak. Özkan Sümer’in verdiği bir kararla Trabzonspor’dan ayrıldım. Yaşattığınız güzel duygular için büyük Trabzonspor taraftarına ve Trabzonspor’a teşekkürlerimi sunarım. Hakkım size helaldir. Hakkınızı helal edin.”


Sadık’a karşılık Aytaç

Trabzonspor’un geçen sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Evkur Yeni Malatyaspor’un stoperi Sadık Çiftpınar için takas teklifi de sunduğu öğrenildi. Bordo-mavililerin geride kalan sezonda Malatyaspor’a kiraladığı Aytaç Kara’yı, Sadık transferinde takasta kullanmak istediği ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Bu arada Trabzonspor, geçen sene Karabağ’a kiraladığı Azeri oyuncu Ramil Sheidaev’e transfer görüşmesi yapması için izin verdi.

Ünal Karaman’a doğum günü

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Trabzonspor’da dün 52 yaşına giren teknik direktör Ünal Karaman’ın doğum günü kutlandı. Pastasını kestikten sonra ilk dilimi kaptan Onur’un elinden yiyen Karaman, “İnşallah sezon sonu da birlikte böyle mutlu oluruz” dedi.

#Trabzonspor
#Özkan Sümer
6 лет назад