|

Werner'in sağlık sorunu belli oldu

Beşiktaş-Leipzig maçında oyundan alınan, Leipzig'in bu haftaki Köln maçında da oynamayan Timo Werner'in sağlık probleminin neyden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
12:34 - 2/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:57 - 2/10/2017 Pazartesi
Diğer
21 yaşındaki oyuncu bu sezon Leipzig formasıyla çıktığı 9 maçta 6 gol kaydetti.
21 yaşındaki oyuncu bu sezon Leipzig formasıyla çıktığı 9 maçta 6 gol kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Beşiktaş-Leipzig maçında oyundan alınan Timo Werner, Almanya Milli Takımı'na çağrıldı ama kadroda kalması zor görünüyor.

NTV Spor'da yer alan habere göre Leipzig'in doktorları futbolcunun sıkıntısının, boyun omuru kas sistemi ve çene eklemi bölgesindeki kilitlenmeden kaynaklandığını açıkladı.

Beşiktaş maçında oyundan çıkmak zorunda kalmıştı

Leipzig'in golcüsü Timo Werner'in Beşiktaş ile Vodafone Park'ta oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında kulaklarında sorun yaşadığı görüntüsü, kenardan kulak tıkacı alıp takmasına rağmen oyuna devam edememesi dünyada geniş yankı bulmuştu.

Esas tanıyı doktorlar açıkladı

Leipzig takımının doktorları Timo Werner'in durumu hakkında ilk teşhisi koydular. Buna göre; Werner'in sıkıntısı boyun omuru kas sistemi ve çene eklemi bölgesindeki kilitlenmeden kaynaklanıyor. Doktorlar, Werner'in rahatsızlığının sebebinin stattaki gürültü olmadığını, kilitlenme sebebiyle yutkunma ve nefes alma sorunu ile baş dönmesi yaşadığını, bunun da dolaşımda ve tansiyonda sıkıntıya yol açtığını belirttiler. Hatta Leipzig'in cuma günkü antrenmanında aynı sorunun tekrarlandığı da vurgulandı.

  • Alman Milli Takımı yetkilileri kadroya çağrılan Timo Werner'in durumuyla ilgili henüz yeni bir açıklama yapmadı.
#Timo Werner
#Leipzig
7 yıl önce