|

YILDIRIM DEPREMİ!

Başkan Yıldırım'ın dün gece katıldığı bir televizyon programında görevi bıraktığını açıklaması camiada şok etkisine neden oldu. 3.5 yılda kendisine destek olan herkese teşekkür eden Yıldırım "Kimse bana darılmasın. Buna mecburum. Ama kimse merak etmesin Fenerbahçe başkansız kalmaz" dedi.

.
00:00 - 31/05/2001 Perşembe
Güncelleme: 11:44 - 6/05/2014 Salı
Yeni Şafak
YILDIRIM DEPREMİ!
YILDIRIM DEPREMİ!

Karar şok etti!

Fenerbahçe'yi 5 yıl aradan sonra Türkiye Şampiyonu yaparak tarihe geçen başkan Aziz Yıldırım görevi bıraktığını açıkladı. Daha önce Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı konusunda liglerin bitimiyle birlikte 31 Mayıs'ta açıklama yapacağını açıklayan başkan Yıldırım, dün gece katıldığı bir televizyon programında 3.5 yıllık başkanlık görevine son noktayı koyduğunu ve kimsenin kendisini ikna etmeye çalışmamasını istedi.

'Sağlığım bozuldu'

Geride kalan 3.5 yılda kendisine, ailesine, işine ve hiç vakit ayıramadığından yakınan Yıldırım en önemli sebep olarak da sağlığını gösterdi. Sağlığı ile ilgili problemleri olduğunu söyleyen Yıldırım "Bu göreve 15 Şubat 1998'de bir Galatasaray maçıyla başladım. Büyük gurur duyduğum başkanlığı bırakmaya mecburum. Çük üzgünüm ancak şampiyon bir takım bıraktığım için de mutluyum" dedi.

'Herkese teşekkür ediyorum'

"Başkanlık yaptığım süre içinde yönetimde görev yaptığım arkadaşlarıma, beni destekleyenlere, aileme eski yöneticilere ve en önemlisi de beni her zaman destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum" diyerek duygu dolu anlar yaşayan Yıldırım "Çok düşündüm ama bırakmak zorundayım. Desteğim bundan sonra tribünde taraftar olarak sürecektir. Bıraktı gitti demesinler. Beni anlamaya çalışsınlar" dedi.

'Yeni başkan 1 Temmuz'da'

Kendisi için olağanüstü genel kurul kararı alacağını söyleyen Yıldırım, 1 Temmuz'dan itibaren F.Bahçe'nin yeni başkanının belli olacağını söyledi. Yıldırım ayrıca, bu tarihe kadar transferlerin süreceğini ve yeni yönetime daha da güçlü bir kadro teslim edeceğini ifade etti. Bu arada ilk tepki 2. başkan Uğur Dün-dar'dan geldi. Dündar "Başkan yoksa ben de yokum" diyerek O da ayrılacağını söyledi.

23 yıl önce