|

Sniper Elite 4 oynanış videosu yayınlandı

Bugüne kadar ki en iyi keskin nişancı oyunlarından biri olan Sniper Elite’in dördüncüsü hakkında ilk video paylaşıldı. Sevilen oyunun sonuncusunda Hitler’in farklı şekilde öldürülebileceği bir senaryo da yer alıyor.

Yeni Şafak
11:44 - 22/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 08:49 - 22/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Sniper Elite serisi keskin nişancı oyunlarını sevenlerin en sevdiği oyunların başında geliyor.
Sniper Elite serisi keskin nişancı oyunlarını sevenlerin en sevdiği oyunların başında geliyor.

Gizlilik ve keskin nişancı türlerini sevenlerin merakla beklediği

Sniper Elite 4

hakkında ilk oynanış videosu yayınlandı. 1943 yılında İtalya'da geçen oyunda Nazi tehlikesi üzerinde duruluyor. İtalyan halkının direnişinin anlatıldığı oyunda, kahramanımız Karl Fairburne'e Akdeniz'de bulunan gizli bir Alman denizaltısının komutanını öldürme görevi veriliyor. Ancak 'gizemli' biri bu görevi ondan önce tamamlıyor. Böylece Karl'ın görevi değişiyor ve Hitler'i öldürmesi isteniyor. Bu operasyona verilen isim ise

Target Führer

oluyor.





Target Führer görevi tekrar oynanabilecek


Oyunu ön sipariş sürecinde alanlar Target Führer'e ücretsiz olarak sahip olma şansına sahip olacak. Bu görevin oyuncular tarafından tekrar tekrar oynanabileceği belirtilirken, bu şekilde Hitler'in farklı şekillerde öldürülebileceğini söylemek mümkün.



14 Şubat 2017 tarihinde yani Sevgililer Günü'nde piyasaya sürülecek olan Sniper Elite 4 PC, Xbox One ve PS4 gibi platformlarda oynanabilecek

. Gizliliğin önemli olduğu oyunda yapay zekânın ne kadar başarılı olacağı ise merak konusu. Oyunu son 2 oyunda olduğu gibi Rebellion üretecek.


#Sniper Elite 4
#keskin nişancı oyunu
#oynanış videosu
#Rebellion
8 yıl önce