|

Vespa Elettrica yollara çıkmaya hazırlanıyor

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Vespa Elettrica, Ekim ayında satışa çıkıyor. Markanın ilk elektrikli scooter modeli olan Elettrica, 10 yıl pil ömrü sunuyor. Peki, Vespa Elettrica fiyatı ve teknik özellikleri neler? Detaylar haberimizde.

Yeni Şafak
12:18 - 28/08/2018 Salı
Güncelleme: 12:28 - 28/08/2018 Salı
Yeni Şafak
Vespa Elettrica
Vespa Elettrica

İtalya motor üreticisi Vespa’nın geçtiğimiz yıl İtalya’da düzenlenen Milano Motosiklet Fuarı’nda görücüye çıkardığı ilk elektrikli scooter modeli Vespa Elettrica, satışa çıkıyor. Ekim ayında Vespa bayilerinde olacak motor, markanın ilk elektrikli scooter modeli olma özelliğine sahip.

Vespa Elettrica teknik özellikleri

50 cc gücündeki Vespa Elettrica, tek şarjla 100 km yol gidebiliyor. Bataryası 4 saatte dolan motor toplamda 1000 şarj döngüsü veya ortalama 10 yıl pil ömrü sunuyor. Ayrıca Vespa Multimedya Sistemine sahip scooter, akıllı telefon ile senkronize olabiliyor.


Vespa Elettrica fiyatı

Vespa Elettrica Ekim ayından itibaren Avrupa pazarında satışta olacak. 2019 yılında da Amerika ve Asya pazarına giriş yapacak. Piaggio Group bünyesinde Vespa, ilk elektrikli scooter modeli olan Elettrica için henüz bir fiyat bilgisi paylaşmadı.

#Vespa Elettrica
#Scooter
#Motor
6 yıl önce