|

Xiaomi kimsenin beklemediği bir sektöre giriş yapıyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi, kimsenin beklemediği ve herkesi şaşkına uğratacak bir sektöre giriş yaptı. Ürettiği teknolojik cihazlarla dünyanın önde gelen teknoloji devlerine adeta ders veren firma, şaşırtıcı bir şekilde mobilya sektörüne de girmeye hazırlanıyor.

Yeni Şafak
17:04 - 30/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Xiaomi, mobilya üretimine başlıyor.
Xiaomi, mobilya üretimine başlıyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, ürettiği teknolojik ürünler ile birçok teknoloji devini şaşkına çevirmeye devam ediyor. Hatta son yıllarda gösterdiği satış başarı ve teknolojik başarıya bakıldığında ise söz konusu teknoloji devlerinin koltuklarını sarsmaya başladı bile. Lakin üretimine teknolojik ürünler ile başlayan Çinli üretici Xiaomi, mobil cihaz ve bilgisayarın haricinde akıllı çamaşır kurutucusu, tornavida seti, power bank, akıllı bileklik, koşu ayakkabısı, imza kalemi, kablosuz kapı zili, sırt çantası ve diş fırçası gibi birçok ürünü de beraberinde üretmeye başladı. Şimdi ise çok farklı bir sektörde üretime koyulmayı düşünüyor.



Xiaomi mobilya üretimine başlıyor!

Xiaomi, Avrupa’da Elm Ağaçları olarak bilinen ağaçlardan mobilya üreterek satmayı hedefliyor. PVD kaplamalı, kaymaz ayaklı şık mobilya tasarımları ortaya çıkaran firma, herkesin tercih edebileceği mobilya tasarımları ile müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


Üretmeyi planladığı mobilyaların sandalye, yatak başı ve minderler gibi parçalarını SINOMAX yüksek yoğunluklu köpükle yapan firma, üzerlerini dana dersi ile kaplıyor.


Xiaomi'nin mobilyalarının fiyatı ve çıkış tarihi!

Şimdilik oturma odası takımı, yemek takımı, yatak odası takımı ve ev-ofis seti içeren 25 parça mobilya üreten firma söz konusu mobilyaları parça parçada satışını sunuyor. İsteyen istediği mobilyanın istediği parçasını ayrı bir şekilde sipariş verebilecek.


4.416 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması planlanan mobilya setleri, 7 Ekim tarihi itibari satışa sunulacak.

#Xiaomi
#Mobilya
#Ev ve ofis eşyaları
6 yıl önce