|

Şefkat değil intikam için yola çıktı

Yetimhanede büyüyen bir fotomodelin yıllar sonra annesini bulmak için çıktığı yolculuğu konu edinen Dantel bu akşam başlıyor

00:00 - 27/10/2008 Pazartesi
Güncelleme: 03:42 - 27/10/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Şefkat değil intikam için  yola çıktı
Şefkat değil intikam için yola çıktı

Özlem Yılmaz, Engin Altan Düzyatan ve Taner Ertürkler'in başrollerini üstlendiği Dantel bu akşam başlıyor. Dizi, yetimhanede büyüyen ünlü bir fotomodelin kendisini terk eden annesini arama hikayesini konu ediniyor. Ancak bu alışılagelmiş bir hikaye değil. Genç kızın tek amacı annesini bulmak ve ondan intikam almak. Anne adayı olarak üç kadına ulaştığında ise işler karışıyor. Çünkü bu üç kadın yıllar önce bu sırrı kimseye söylememeye yemin etmiş üç iyi arkadaş.

Dizinin ilk bölümü kısaca şöyle; Avrupa'da tanınmış bir fotomodel olan Jasmin, bir reklam çekimi için Türkiye'den davet alır. Yaşadığı yer olan Paris'ten İstanbul'a gelir. Çekimler esnasında bir kaza olur ve Jasmin böbreklerinden birini kaybeder. Diğer böbreğinde de doğuştan gelen bir anormallik olduğu için Jasmin'e böbrek nakli gerekmektedir. Yetimhanede büyüyen Jasmin, annesinin peşine düşer. Ona bu yolculukta menejeri Emre eşlik edecektir. Ancak olaylar beklenmedik biçimde gelişip Jasmin'i üç anne adayı ile karşı karşıya getirecektir. Jasmin bu süreçte bu üç aday ve geçmişten gelen sırların peşinden koşarken Aras ile karşılaşmayı hesaplamamıştır.

ATV / 22.40

16 yıl önce