|

Turizmde yeni trend alternatif cruise turu

İslami hassasiyetleri bulunan misafirlerin ihtiyaçlarına yönelik turizm hizmeti sunan Hünkar Turizm’in Genel Müdürü Cemal Erdem, sektöre yeni bir soluk getir-diklerini söyledi.

Yeni Şafak ve
15:18 - 28/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:20 - 28/02/2018 Çarşamba
Diğer
görsel
görsel

Erdem, alkolsüz her şey dahil vizesiz Yunan adaları cruise turlarına 14 Haziran’da başlayacaklarını söyledi. Erdem, “Yaklaşık 1.5 yıldır üzerinde çalıştığımız projemizi Haziran itibarı ile hayata geçiriyoruz. Alkolsüz her şey dahil konseptinde yapılan vizesiz Yunan Adaları turu gelişen helal turizm pazarında önemli bir gelişme” dedi.

TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA BİR İLK

Helal turizm potansiyelinin sürekli arttığını belirten Erdem, müşterilerden bu proje için yoğun bir talep aldıklarını aktardı. Erdem, “10 adet güverte ve 7 adet yolcu güvertesi bulunan geminin tüm personeli Türklerden oluşuyor. Alkolsüz cruise ile Türkiye’de ve dünyada bir ilki gerçekleştiriyoruz. Muhafazakar mütedeyyin aileler bu turla hem keyifli bir tatil yapacak hem de atalarımızın 400 yıl adaletle hüküm sürdüğü Rodos adasını ve orada hala ayakta duran üç adet camiyi gezebilecekler. Günümüzde Rodos’ta bulunan camilerden biri açık. Bu nedenle tarihimize sahip çıkmamız gerek” dedi.

Tur fiyatları 249 avrodan başlıyor

Şirket, 2.5 aylık dönem içerisinde 10 bin 430 yolcu ağırlamayı planlıyor. Paketler üç, dört ve yedi gecelik olarak sunuluyor. Fiyatlar ise 249 avrodan başlıyor. 78 gün boyunca 18 sefer planlanıyor. Gemide alkolün yanı sıra kumarhane, konsepte uygun olmayan animasyon ve Mikanos adası gezisi de bulunmuyor. Gemide 200 kişilik bay bayan ayrı mescid bulunuyor. Cemal Erdem, tüm mi-safirler için özel olarak taharet musluğu yapıl-dığına da dikkat çekti.

#tur
#gemi
#turizm
6 yıl önce