|
Bir yıl önce basında bugün
Yenişafak

Son çare piyango- Gelir adaletsizliğine yol açarak sans oyunlarını teşvik eden hükümet yılbaşında büyük ikramiyeyi 1 tirilyondan 5 tirilyona çıkararak gelir sağlamayı planlıyor.

Hürriyet

Beşiktaş: 3-Barcelona-0 Yer beyaz gök siyah.. En büyük Beşiktaş.. Muhteşem taraftar 90 dakika boyunca böyle bağırdı. Beşiktaş Barcelona'yı dağıttı. Şampiyonlar Liği'ndeki ilk galibiyetini aldı.

Sabah

Bahçeli'den uyarılar- "İdamın kalkmasını AB için ön sart gösterenler Türkiye'ye tuzak mı kuruyor" diyen Bahçeli, "Kimseyi suçlamıyor, kimseyi karalamıyorum. Ancak yaptığımız işin ilerisini, gerisini iyi bilelim. Türkiye hepimizin."

Zaman

İlin cazibesi yok - Batman, Osmaniye, Kilis, Bartın, Ardahan ve Şırnak'ta yatırımsızlık, işsizlik ve göç il olduktan sonra da aynı şekilde devam etti. Üstelik il olmak bu şehirlerde hayatı pahalılaştırdı.

Milliyet

Avrupa kartalı- Beşiktaş, Dünya devi İspanyol Barcelona'yı şaşkına çevirdi... Ahmet Dursun'un ilk yarıda gelen golü zaferi müjdeledi... Kartal, ikinci yarıda da fırtına gibiydi... Ahmet Dursun farkı ikiye çıkardı... Nouma skoru belirledi: 3 - 0.

Radikal

Hoca'ya af sürprizi- Basın yoluyla işlenen suçlarda cezayı erteleyen yasa 'eşitlik' ilkesi açısından inceleniyor. İptal, 312 mahkumlarını da kurtarabilecek.

Dolar:
671.800
Mark:
293.500
Altın:
39.700.000
Borsa:
10.862
#Yeni Şafak
#Milliyet
#Dolar
#Mark
#Borsa
23 yıl önce
Bir yıl önce basında bugün
Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) caiz olabilir mi?
Haarlem’li Murat Reis’i tanıyan var mı?
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar