|
Avantaj Trabzon"da

Bu sahada bu mücadeleyi veren iki takımı da kutlamak gerek. Yağan kar Avni Aker''in zeminini hem kayganlaştırdı hem de ağırlaştırdı. İki maç üzerinden oynanan çeyrek finalin ik randevusunda Trabzonspor, oyunun hakimi olan taraftı. Tekrar formasına kavuşan Erdinç, Risp, Ufukhan ve Celaleddin''in oluşturduğu savunma açık vermedi. İlk 20 dakikada organize ataklardan tam 4 net gol pozisyonu buldu Trabzonspor. Yattara, Umut, Mustafa ve Gökdeniz''in kaçırdığı gol pozisyonları vardı. Orta sahasını Hüseyin ve Ayman ile iyileştiren Karadeniz ekibi oyunu kenarlara yıkınca etkili oldu. Bu gerçek ki, Ayman''ın varlığı Hüseyin''in futbolunu ortaya çıkardı. Artık enerjisini 90 dakikaya yayabiliyor.

Kayseri maçı kadrosundan 4 değişik oyuncu vardı Trabzonspor''da. 32. dakikada Mustafa''nın yerine Ersen Martin''i oyuna alan teknik direktör Ziya Doğan, Antep''i iyice kendi sahasına kapattı. Araya atılan ve hava toplarıyla sonuca gitmek isteyen Trabzonspor, gol için her türlü yolu denedi. Ama fizyolojik olarak yorulan Yattara, istediğini yapamıyordu. Trabzonspor işi ilk devrede bitirmek istedi ama olmadı.

İkinci yarıda Doğan, sürpiz yaptı. Yattara yoktu, Cem Demir sahadaydı. Artık sahada 3 santrafor görev yapıyordu. Trabzonspor yüklendikçe pozisyona girdi. Genç oyuncu Cem, Antep defansını bunalttı. Ağır zemine rağmen girdiği ikili mücadeleleri kazandı. Ersen, Umut ve Cem''e karşın G.Antep Teknik Direktörü Erdoğan Arıca''nın forvet oynayan Veysel Cihan''ı savunmaya çekmesine akıl erdiremedim. Konuk ekip tek pozisyon buldu. Bunda da Krita''nın şutunu Tolga kurtardı.

Bu sahada ancan bu kadar...

Trabzonsporlu futbolcular yürekten oynadı. Antep de öyle. Bordo-mavili takım kazanarak rövanş için avantajlı skor elde etti.

17 yıl önce
Avantaj Trabzon"da
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak