|
Maestro Alex"in şovu

Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray''a kaptıran Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası''nın Ankara 19 Mayıs Stadı''ndaki finalinde, Bursaspor''a karşı oyunun başında Caner''i attığı şahane golle avantajlı bir şekilde maça adını yazdırdı.

Bursaspor ile Fenerbahçe taraftarlarının dün akşamki desteği her takıma örnek olmalı.

İkinci dakikada öne geçen Fenerbahçe''nin kaptanı Alex karşılaşmaya imzasını koydu. Daha ilk yarıda Semih biraz becerikli olsa; 4 gollü fark yakalanmış olacaktı.

Başta kaleci Volkan, geri dörtlüde yer alan Gökhan (Orhan), Bekir, Yobo (Serdar) ve Ziegler topu oyuna sokmada oldukça başarılıydılar.

Tabii bu dörtlünün önünde oynayan Cristan ile Emre''nin de güzel futbolu, Bursa karşısında üstün olmanın en büyük nedeniydi.

Bu ikiliye zaman zaman Alex''in katılması, oyunu idare etmesi, gerçek bir Maestro gibiydi.

Göbekte oynayan bu üç futbolcuya soldan Caner, sağdan da Mehmet katılınca, Fenerbahçe belki de tarihinde ilk defa Bursa''ya karşı üstünlük yakaladı.

İlk yarının sonunda Cristian, şahane futbolunu şahane bir golle süsleyince, soyunma odasına 2 farkla gidildi.

İkinci yarı Bursaspor mecburen oyuna risk alarak başladı. Zaman zaman da Fenerbahçe''yi zorladı. Riskli futbol F.Bahçe''nin 58. dakikada skoru 3-0''a getirmesine neden oldu. İlk yarı Alex''in "al da at" ikramını kaçıran Semih, üçüncü golü atarak kendisini affettirdi.

Hele bir dördüncü gol vardı ki, müthişti. Organize akın sonunda Semih''in pasına gelişine vuran Alex, klasını noktayı koyarak konuşturdu.

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik direktör Aykut Kocaman, 29 yıl sonra kupayı evlerine götürdü.

Bu 10 aylık mücadele sonunda hem taraftarlarına hem yönetime hem de başkanları Aziz Yıldırım''a, belki de 105 yıllık Fenerbahçe tarihinde verilen en büyük armağandı.

Camianın birlik ve beraberlikle kazanılan en büyük ve en manalı kupasıydı.

12 yıl önce
Maestro Alex"in şovu
Ve müzakere başladı…
Ekonomik kalkınmada nitelikli işgücünün rolü
Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nin kamu personeline yansıması (2)
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…(3)
Devletsizlik ve ulussuzluk