|
Atamayana atarlar

Servet bir hata yaptı Galatasaray''ın emeğine kan doğradı! Hep söylüyorum bu Servet yeteneklerine bakmadan rakiple kişilik savaşı yapıyor. Rakiple iddialaşınca çarşaflıyor. Golü Metalist atmadı Servet kendi kalesine attı! Ne yapsın Skibbe? O ana kadar Galatasaray mükemmeldi. Tempolu, gol arayan ve galibiyet için koşan taraftı, yazık oldu!

Gol hariç Galatasaray''ı methedeceğim.

Beşiktaşlı hiç üzülme Metalist en sert metal desen yeridir.

Galatasaraylı sen de üzülme; sarı-lacivert formayı gördün mü yelkenlerin suya iniyor...

İlk yarı tempolu ve sert futbollu bir süreç oldu Galatasaray için. Sayılmayan gol var. Arda ve Lincoln harikalar yarattı, rakibi bir sağa bir sola yatırdı, zeka futbolundan örnekler verdi, yetenek sınırını aştı ama golü ofsayt diye sayılmadı. Günahı hakemin boynuna... Belki ilk pozisyona saydı...

Galatasaray''ın yapamadığı iki şey vardı;

Ortaları hedefsiz, şut çekmesi yetersizdi... Tek şutu Sabri çekti o da rakibe çarpıp bombe aldı!

Skibbe iskeleti bozmadı ama Servet''le seyredenin sinir sistemi bozuldu.

Metalist kapandıkça Galatasaray bu savunmayı açacak anahtarı bir türlü bulamadı. Baros silik, çok beğendiğim Kewell markaj mahkumu, Lincoln harikalar yataratandı ama yalnız kaldı. Her zaman söylediğim şey; futbolda futbol zekası bir olanlar uyum sağlar. Bütün takım hızlı düşüncede Lincoln ve Arda''nın gerisinde kaldı. Lincoln öldürücü çalımlarından ötürü yine çok tekme yedi. Ayhan''ın gördüğü sarı kart yazık bir işlemdi!

Adamlar iyi kapandı, kazandıkları toplarda Bordian, Gueye, Jaja ve defans adamı olmasına rağmen Gancarczyk ile iyi atağa kalktı. Devre golsüz bitti.

Lincoln mükemmel

Hagi''nin özel seyircisi vardı, Lincoln de o yolda... Mükemmel oynadı, şansı yardım etmedi. Galatasaray''ı yine çok beğendim. Kazanmak için her yolu denedi, hata yapmadı, zaman zaman savunması zorlandı ama bütün maç boyu oyuna asılan taraftı. İyi top gezdirdi, çok iyi mücadele etti, futboldan şık örnekler verdi, alkış aldı ama ne yazık ki artistik puana galibiyet vermiyorlar.

Aklıma bir soru takıldı; Beşiktaş Ertuğrul Sağlam''ı niye gönderdi?

Servet rakiple taç çizgisinde itişti tehlike doğdu.

Adamlar sert ve iyi kapanıyor iyi atak yapıyor.

Penaltı değil sarı kart.

Lincoln tekme yiyor.

Lincoln tereyağ gibi Sabri aut.

Parmakla sayılacak kadar az atak... Metalist daha diri.

Alayı hücuma çıktı son anda kötü pas olmaz.

15 yıl önce
Atamayana atarlar
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler
Yıl 2030: Sokak köpekleri simülasyonu