|
Gevezelik puan yuttu

Özel bir eşleşme değil ama Ujfalusi-Burak bir süre havada yerde karşılıklı... Sonra Burak her yerde. Alanzinho serbest bölgede Necati''nin görevinde... Hem kaleyi hem Burak''ı arıyor.

Zokora ve Colman geriden oyun kurucu.

Kanatlarda Olcan ve Volkan büyük güç olmalarına rağmen oyun ortadan oynanıyor. Rakip sahada devamlı bastıran takım Trabzonspor.

Galatasaray oyunda hiç yok. Sadece karşılayan rolünde. Necati ve Baroş tatilde. Aynı Fenerbahçe maçında olduğu gibi. Dikkat!

12''de ilk sarılar Engin ve Zokora''ya.

Galatasaray''ın ilk atağı 13''de... Melo net pozisyonda vurdu Tolga kornere attı. Vuruş hikaye!...

Eboue-Olcan itişmesi. İkisine de sarı kart. Maçta tansiyon tırmanma modunda...

Terim kenarda barut gibi. Patladı patlayacak. Takıma yansırsa kötü. Galatasaray panik halinde devamlı top kaptırıyor. Kalesinin önü fırsatçı dolu. Muslera da Burak''ınkini kurtarıyor. İkincisinde Burak affetmiyor. Faul atışında Galatasaraylı futbolcular başta Melo hakemle gevezelik ederken Colman atışı çabuk kullanıyor ve Burak''la golü buluyor. Galatasaray dağılırken kontrol Trabzonspor''da.

20''de kart sayısı 6 tehlike kapıda!

Galatasaray forveti uykuda... Trabzonspor devamlı rakip savunmanın arkasına sarkıyor. Kaçan kaçana... Burak egoist. Volkan hovarda.

Baroş da kaçırıyor. Necati çok ağır. Galatasaray çok kötü. Emre en iyileri. Devre imdada yetişiyor. Şükür!

Yenen golde ofsayt yok. Baroş''un düşmesinde Baroş ofsayt. Hakem gördü, devam dedi, oyunu ofsaytla kesmedi.

İkinci yarı roller değişti, Trrabzon rölantiye yattı, kontratağa kalktı. Galatasaray şuursuzca bastırdı. Goller karşılıklı kaçtı. Elmander çok arandı. Selçuk uzaktan salladı Tolga yemedi. Tempo düşmedi, Sabri yine kurtarıcı girdi, Yiğit ilk kez akla geldi, Mehmet Batdal''dan bile medet umuldu. Kanatları olmayan ve buna bir türlü çare bulamayan Terim''in takımı ortada kilitlendi. Kritk penaltı imdada yetişti. Trabzon yine mutlak golleri ve farkı kaçırdı. Mehmet Batdal da kolunda 3 noktayla yüzde bin golü kaçırınca Melo''nun penaltısı durumu kurtarmış oldu.

12 yıl önce
Gevezelik puan yuttu
Recep benim adım amca
Silahlı siyaset…
Körfez ülkeleri bir yılanın deliğinden daha kaç kez ısırılacak?
Pandemi zamanları için İbn Haldun’dan dersler
Dövizde çözülme hızlandı: Bir haftada 15 milyar USD