|

İnci holding 30. yılını coşkuyla kutladı

İnci Holding 30. kuruluş yılını ve grup şirketlerinin kuruluşlarını, tüm çalışanlarıyla birlikte İzmir Arena'da kutladı. Ege basını, protokolü ve İnci Ailesi'sinin de katıldığı şenlikte konuşan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim "Nesilden nesile el ele büyümeye devam edeceğiz" dedi.

Vahap Dabakan
00:00 - 4/06/2012 Pazartesi
Güncelleme: 16:40 - 4/06/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
İnci holding 30. yılını coşkuyla kutladı
İnci holding 30. yılını coşkuyla kutladı

Temeli 1952 yılında girişimci Cevdet İnci tarafından İnci Akü, HL Jantaş ve HL İnci ile İncitaş gibi dev kuruluşları bünyesinde barındıran İnci Holding, tüm grup şirketleri yöneticileri ve çalışanları ile ailelerinin katılımı ve Candan Erçetin konseriyle coşkuyla kutlandı.

Şenlikte İnci Holding Çocuk Korosu sahne aldı. Korunun ardından seyircilerle buluşan Perküsyon Show, seyircilerden büyük alkış aldı. İnci Çevre Grubu'nun düzenlediği ve çalışan çocuklarına yönelik "Çevreye Saygı, Yaşama Saygı" konulu resim yarışmasının kazananlarına da ödüller verildi.HL İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim 'Bugün İnci Holding'in 30.yılı ile birlikte tüm holding şirketlerinin kuruluşunu kutluyor. Tüm çalışanlarımızı bütün bu güzellikler ve olağan üstü performansları için kutluyor, hep birlikte paylaşacağımız nice başarılarla dolu mutlu yıllar diliyorum.' Dedi.

"BÖYLE BİR GRUBA BAŞKAN OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim, 'Türk; Öğün! Çalış! Güven! Ulu Önderimiz Atatürk böyle söylemiştir. Bende bugün eğlenin, öğünün diyorum. Çünkü siz güvendiniz, çünkü siz çalıştınız!' dedi. İnci Ailesi ile tüm çalışanlarının ilk kez Holding'in 30. Yılında bir araya geldiğini ve bütün şirketlerin kuruluşlarını birlikte kutlağınğını ifade eden Meral İnci Zaim ; 'Pek çok öncü kurumun tarihine baktığınızda, onların içinde bulundukları zamanın ilerisinde olduklarını; değişimin öncüsü olarak, sadece kendi çevrelerini değil, çoğu zaman toplumu hatta dünyayı etkilediklerini görürsünüz.Sizleri düşündüğümde, her bir ferdi sıcak, samimi, fedakâr ve çalışkan; birbirine sıkıca, sevgiyle kenetlenmiş, büyük bir ailenin mensupları gözümün önüne geliyor. İyi ki varsınız! Böyle bir gruba başkan olduğum için çok mutluyum!' Dedi.

İnci Holding ve şirketlerine 30 yıl ve üzeri hizmet veren kişilere plaket verildi. Ayrıca 3. nesildir İnci Grubu şirketlerinde görev yapan İsmail Sayar, Ömer Taşçı ve Memnune Yarenci İnci de, 'İnci Grubu'nda nesilden nesile taşıdığı çalışma tutkusu ve emeklerinden dolayı' plaketle onurlandırıldı.

12 yıl önce