|

Turhal hizmetle buluştu

Turhal Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Gözen Turhal'a her şeyden önce huzur getirdiklerini vurguladı.

Adem Yıldırım
00:00 - 2/03/2009 Pazartesi
Güncelleme: 16:27 - 2/03/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Turhal hizmetle buluştu
Turhal hizmetle buluştu

Tokat'ın Turhal ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı törenle yapıldı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı açılış töreninde Turhal Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Gözen, Turhal'a her şeyden önce huzur getirdiklerini söyleyerek, "Bırakın dedikoduyu ve iftirayı ne yapacaksanız onu anlatın. Projelerinizi anlatın. Eğer bizimle ilgili bir bildiğiniz varsa savcılığa verin, mahkemelere başvurun. Bizim başımız dik. Biz 5 yıl boyunca Turhal'a yapılamayan hizmetleri sunduk. Turhal'a huzuru getirdik, barışı getirdik. Turhal'da sen ben kavgası bitmiştir.Bu huzuru artık kimse bozamaz" diye konuştu.Ak Parti Turhal İlçe Başkanı İzzet Bozduman ise Turhal'ın Tokat'ın diğer ilçelerine göre iktidar hizmetlerinden en çok faydalanan ilçe olduğu belirterek," biz söz verdiğimizde mutlaka yaparız. Bizim ve partimizin siyasi anlayışında oyalama, yalan söyleme ve insanları kandırma yoktur. Onun için halkımız bundan beş yıl önce nasıl bize teveccüh ettiyse 29 Mart'ta da bize aynı teveccühü gösterecektir "dedi.


FARKIMIZ ORTADA

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı programında konuşmaların ardından Turhal Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinin tanıtımı yapıldıktan sonra açılış kurdelasını AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, İlçe Başkanı İzzet Bozduman ve Belediye Başkanı Ali Gözen beraber kestiler.Vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisi ile açık havada mitingine dönüşen törende bir konuşma yapan AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel AK Parti ile diğer partiler arasındaki farkın, genel başkanların yapmış olduğu mitinglerle ortaya çıktığını belirterek, "Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 60 ilde miting gerçekleştirirken, diğer partilerin liderleri 15-20 dolayında miting yapıyorlar. İşte fark buradan başlıyor " açıklamasında bulundu.Yüksel ayrıca konuşmasında ,Turhal Beldiye Başkanı Ali Gözen'e bugüne kadar hep destek olduklarını ,30 mart'tan itibaren de desteklerinin devam ettireceklerini ve Turhal için yapılması gereken hizmetler içinde yoğun çaba sarf edeceklerini ifade etti.




15 yıl önce