|

Al Sancak 18. Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Al Sancak 17. bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Her Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanan dizinin yeni bölümünde ölen bomba uzmanın yerine geçen Süleyman ile operasyon yapan Nadia büyük bir risk içindedir. Boran ve Elizabeth yemi yutmuş, tam operasyon başarıyla sonuçlanacakken Elizabeth, Nadia’nın olayı çözdüğünü anlar. Boran’ı arayıp bilgi veren Elizabeth, Nadia’nın gerçekleri bildiğini söyler. Boran anında Nadia ve Süleyman’ı esir alır. Al Sancak 17. bölümü TRT linkiyle tek parça full izlemek ve 18. bölüm fragmanına bakmak için haberimize göz atabilirsiniz.

09:34 - 2/06/2023 Cuma
Güncelleme: 09:34 - 2/06/2023 Cuma
Yeni Şafak
AL SANCAK 17. Bölüm Tek Parça Full
AL SANCAK 17. Bölüm Tek Parça Full

TRT 1’de her hafta Perşembe akşamı yayınlanan Al Sancak dizisinin 17. bölümü dizi severlerle buluştu. Al Sancak’ın bu bölümünde Sacit ve Ali ikilisi yaptıkları araştırma sonrasında Elizabeth’in Gülseren olmadığını öğrenirler. Nadia, Sacit ve Ali’nin şüphelerinin doğru olduğunu anlar. Elizabeth onun gerçek annesi değildir. Nadia şimdi ne yapacaktır? Al Sancak son bölüm, özet ve yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

AL SANCAK 17. BÖLÜM ÖZETİ

“Şahin ve Serçe aşkı imkânsız değil”

Ali’nin üstü kapalı itirafı sonrasında Nadia ve Ali’nin ilişkisi boyut kazanacaktır. Nadia’dan hoşlandığını belirten Ali, görev ile sevgisi arasında kalırken, bundan sonraki süreçte ne kararlar verecektir?

Elizabeth için ölüm çanları çalıyor!

Sacit ve Ali ikilisi yaptıkları araştırma sonrasında Elizabeth’in Gülseren olmadığını öğrenirler. Nadia, Sacit ve Ali’nin şüphelerinin doğru olduğunu anlar. Elizabeth onun gerçek annesi değildir. Nadia şimdi ne yapacaktır?

Boran için büyük zafer!

Ölen bomba uzmanın yerine geçen Süleyman ile operasyon yapan Nadia büyük bir risk içindedir. Boran ve Elizabeth yemi yutmuş, tam operasyon başarıyla sonuçlanacakken Elizabeth, Nadia’nın olayı çözdüğünü anlar. Boran’ı arayıp bilgi veren Elizabeth, Nadia’nın gerçekleri bildiğini söyler. Boran anında Nadia ve Süleyman’ı esir alır. Her şeyden habersiz Boran’a tuzak kuran Ali ve Pençe Tim, Nadia ve Süleyman’ı karşılarından esir düşmüş halde görünce şok olur. Ali şimdi ne yapacaktır?

AL SANCAK 17. BÖLÜM TEK PARÇA FULL

Al Sancak 17. bölümü tek parça full izlemek için

AL SANCAK 18. BÖLÜM FRAGMANI

AL SANCAK OYUNCULARI

OYUNCULAR:
Uğur Güneş (Ali), Gülsim Ali İlhan (Nadia), R.Aybars Düzey (Selim), Emre Dinler (Cengiz), Cem Kurtoğlu (Sacit), Ahmet Yenilmez (Çelebi), Nihat Altınkaya (Boran), Funda İlhan (Elizabeth), İdris Nebi Taşkan (Aras), Gözde Türker Güler (Aslı), Ahmet Olgun Sünear (Selçuk), Melih Özdoğan (Sabri), Tezhan Tezcan (İsmail), Ömer Faruk Aran (Bora), Murat İnce (Mustafa), Fatih Gühan (Süleyman), Çağlar Sayın (Hüseyin), Suna Ayar (Büşra), Eslem Akar (Sedef) Asuman Çakır (Muazzez), Tutku Damla Aygan (Lilith)
YÖNETMEN:
Günay Günaydın
SENARYO:
Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan


#Al Sancak
#Boran
#Elizabeth
#TRT 1
#Nadia
1 yıl önce