|

Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda saat kaçta? Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan ile yarın oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. İşte Beşiktaş Partizan maçının kanal ve saat bilgileri...

Yeni Şafak
15:54 - 30/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:16 - 30/08/2018 Perşembe
IHA
Beşiktaş Partizan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularının yanıtı haberimizde.
Beşiktaş Partizan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularının yanıtı haberimizde.

Beşiktaş Partizan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularının yanıtı haberimizde. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde ilk 15 dakikası açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, yarın saat 21.00’de UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Partizan ile Vodafone Park’ta karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ - PARTİZAN

STAT: Vodafone Park

HAKEM: Ovidiu Hategan

SAAT: 21.00

BEŞİKTAŞ: Utku, Gökhan, Pepe, Roco, Caner, Medel, Oğuzhan, Quaresma, Adriano, Babel, Negredo

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

PARTİZAN: Stojkovic, Miletic, Markovic, Valiente, Kosovic, Scekic, Ivanovic, Zakaric, Pantic, Jankovic, Ricardo

TEKNİK DİREKTÖR: Zoran Mirkovic

BEŞİKTAŞ PARTİZAN MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Rumen hakem Ovidiu Hategan yönetecek. Beşiktaş - Partizan maçı Spor Smart'tan naklen yayımlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA HEDEP TUR

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, play off turu rövanş maçında Partizan'ı konuk ediyor. Temsilcimizin tek hedefi 1-1'lik avantajı kullanıp alacağı galibiyetle adını gruplara yazdırmak.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Partizan'ı konuk edecek olan Beşiktaş, bu karşılaşmaya deplasmandaki 1-1'lik skor avantajıyla çıkacak. Geçtiğimiz hafta Sırbistan'da oynanan karşılaşmada 14. dakikada Ricardo Gomes'in golüyle geriye düşen, 1 dakika sonra ise Tolgay Arslan'ın kafa vuruşuyla eşitliği yakalayan Beşiktaş, deplasmanda attığı golle avantaj yakalamıştı. Vodafone Park'ta rakibini konuk edecek olan siyah-beyazlılar, taraftar desteğiyle bu maçı kazanarak turu geçmek istiyor. Saat 21.00’de oynanacak olan mücadelede, Beşiktaş turu geçtiği takdirde UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı başaracak. Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Hategan yönetecek.

LASK Linz ile Avusturya’da oynanan karşılaşmanın son dakikasında attığı golle turu getiren ancak golden sonra formasını çıkartarak ikinci sarı karttan kırmızı kartla cezalandırılan Negredo, ilk maçta forma giymeyerek cezasını tamamladı ve bu mücadelede forma giyebilecek. Sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçının kadrosundan çıkarılan Tolga Zengin, bu mücadeleye yetiştirilmeye çalışılıyor. Yeni transfer Loris Karius, ismi UEFA’ya bildirilmediği için kadroda yok. Rakibiyle daha önce 1’i hazırlık maçı olmak üzere 4 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş, bu mücadelelerde 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Rakip kaleye 9 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 3 gol gördü.

#Beşiktaş
#Partizan
#Beşiktaş Partizan
#BJK Partizan maçı
#BJK Partizan maçı hangi kanalda
6 yıl önce