|

CANLI İZLE: Bayern Münih Beşiktaş canlı izle! BJK Bayern canlı skor!

CANLI İZLE: Beşiktaş Bayern Münih (BJK Bayer) maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenecek. Beşiktaş Bayern Münih maçının canlı skor takibi ise yenisafak.com'da. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş gruptan yenilgi almadan çıktı ve Alman devi Bayern Münih ile eşleşti. Kötü bir kura çeken Beşiktaş deplasmanda gollü beraberlik ile avantaj sağlamak istiyor. Bayern Münih Beşiktaş canlı izle...

Yeni Şafak
18:21 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 18:48 - 20/02/2018 Salı
Diğer
CANLI İZLE: ​Beşiktaş ​Bayern Münih (BJK Bayer​) maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenecek.
CANLI İZLE: ​Beşiktaş ​Bayern Münih (BJK Bayer​) maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenecek.

CANLI İZLE: Beşiktaş Bayern Münih (BJK Bayer) maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenecek. Beşiktaş Bayern Münih maçının canlı skor takibi ise yenisafak.com'da. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Bayern Münih ile deplasmanda yarın akşam oynayacağı maç için özel uçakla Almanya’nın Münih kentine ulaştı. Bayern Münih ekibinin teknik direktörü Jupp Heynckes, siyah-beyazlı ekibin yer aldığı grubu lider bitirmesinin sürpriz olmadığını söyledi. Bayern Münih Beşiktaş canlı izle ve canlı skor takibi..

Heynckes, Beşiktaş ile UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunun ilk maçında yarın yapacakları mücadele öncesi Allianz Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ı iyice araştırdığını belirten Heynckes, "İspanya liginde Barcelona, Real Madrid ve Valencia'nın yanı sıra İspanya Milli Takımı'nda oynayan futbolcuları gördüm. İki Hollandalı futbolcu var. İyi oyuculardan oluşan iyi bir takım." diye konuştu.

BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI SKOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e övgüde bulunan Heynckes, "Bunun sırrı teknik direktörde. Çok tecrübeli ve iyi bir teknik adam. Takımı uyumlu hale getiriyor." ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın iyi futbol oynadığını belirten Heynckes, "Savunmada da iyiler, takımın iyi bir düzeni var. Kontratağa çıkmayı biliyorlar. Bunları kompliman dağıtmak için söylemiyorum. Bunu yarın göreceksiniz. Bu takım futbol oynayabiliyor. Beşiktaş'ın grubunda birinci olması ve dış sahada 3 maçı da kazanması sürpriz değil. Bizi düşündüren belirtiler bunlar. Bunları oyuncularıma anlattım." şeklinde konuştu.

"Atacağımız gol veya goller bize avantaj sağlar"

Rakipleri güçlü olduğu için maçta ayrı bir atmosfer oluşacağına işaret eden Güneş, Bayern Münih'in tarihinin başarılarla dolu olduğunu söyledi. Bayern Münih karşısında işlerinin zorluğunun bilincinde olduklarına dikkati çeken siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, ancak yine de bu duruma olumsuz bakmadıklarını vurguladı.

Kendi futbollarını oynayıp sonuç almak istediklerini anlatan Güneş, şöyle devam etti:

''Bizden güçlü bir takımla oynayacağız. Futbolda sonuç açık, bir de mucizeler var. En önemlisi işimizi iyi yapacağız. Rakibimiz karşısında gücümüzü göreceğiz. Atacağımız gol veya goller bize avantaj sağlar. Oyuncu kadromuz buna göre. Umarım başarılı oluruz."

Heynckes'e teşekkür

Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes'in kendisini övdüğünün hatırlatılması üzerine Güneş, ''Heynckes'e teşekkür ederim, bize karşı olumlu bakanlara da. Namağlup gruptan çıktık ama sahasında namağlup ve tek beraberlik alan bir takımla oynayacağız. Heynckes geçmişi başarılarla dolu bir hoca. Övgüler karşılıklı. Yarın oynanacak futbol gerçek olacak. Herkesin keyif alacağı bir maç olmasını diliyorum.'' şeklinde konuştu. Maçta savunmayı önde yapmak istediklerini ve gol atmak istediklerini ifade eden Şenol Güneş, kendileri için hem test hem de iyi bir sonuç bekledikleri bir karşılaşma olacağının altını çizdi.

Bayern Münih karşısına sürpriz bir kadroyla çıkmayacaklarını belirten Güneş, ''Sürprizimiz yok. 21 oyuncudan bir 18 çıkacak. Herkesin beklediği bir kadro ile çıkacağımızı düşünüyorum. Geçmişi ve geleceği konuşmak yerine yarını yaşayacağız biz.'' ifadelerini kullandı.

Çevre faktöründen ve sıkıntılarından dolayı Türkiye'de futbol kültürünün ve karakterinin gelişmesinde zorluk çekildiğini vurgulayan Güneş, ''Çok fazla yetenekli oyuncularımız var. Eğitimde, yarışmada, ciddiyette sorunlar var. Organizasyonlar zayıf, kulüpsel sıkıntılarımız var. Dağdaki bir çiçeğe benziyoruz. Buradan bir şeyler üretmeye çalışıyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

Gary Medel'in görüşleri

Basın toplantısına katılan Beşiktaşlı futbolcu Gary Medel ise zor maç olacağını ve akıllı oynamaları gerektiğini söyledi. Gruptan birinci olarak çıktıklarını ve büyük takımlara karşı oynadıklarını ifade eden Medel, ''Çok pozitif düşüncelerle buraya geldik, bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben her pozisyonda oynayabilirim, hocam nerede görev verirse orada oynarım.'' şeklinde görüş belirtti.

Beşiktaş, Avrupa'da formda

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında son 7 maçını yitirmedi. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon'u İstanbul'da 2-1 mağlup ederek 7 maçlık yenilmezlik serisini başlatan Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Vagner Love ve Vida, şans bekleyecek

Beşiktaş'ta devre arası transferlerinden Vagner Love ve Domagoj Vida, siyah-beyazlı formayla ilk Avrupa kupası maçı heyecanını yaşamak için teknik direktör Şenol Güneş'ten şans bekleyecek.

Siyah-beyazlı ekibin bir başka devre arası transferi Cyle Larin'in, UEFA'ya verilen listede yer almasına rağmen yarınki mücadelede oynaması beklenmiyor.

3 futbolcu sarı kart sınırında

Beşiktaş'ta 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Grup maçlarında ikişer kez sarı kart gören Tolgay Arslan, Caner Erkin ve Anderson Talisca, yarınki mücadelede de aynı durumu yaşarsa 14 Mart'taki rövanş karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

BEŞİKTAŞ'IN BAYERN MÜNİH KADROSU
Kafile, havalimanından kara yoluyla konaklayacağı Westin Grand Oteli'ne geçti.
Teknik direktör Şenol Güneş, Bayern Münih maçı için kafileye 22 kişi dahil etti. Beşiktaş'ın Almanya kafilesinde şu isimler bulunuyor:

Tolga Zengin, Fabricio Ramirez, Ersin Destanoğlu, Domagoj Vida, Necip Uysal, Pepe, Dusko Tosic, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Anderson Talisca, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Vagner Love, Cyle Larin.

BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNİH MAÇININ HAKEMİ

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda mücadele eden Beşiktaş’ın Bayern Münih ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu.Fussball Arena’da 20 Şubat Salı günü saat 22.45’te başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Hategan yönetecek. Ovidiu Hategan’ın yardımcılıklarını Octavian Şovre ile Sebastian Gheorghe yapacak. Radu Ghinguleac’ın 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Istvan Kovacs ve Sebastian Coltescu olacak.


#Beşiktaş Bayern Münih maçı canlı izle
#Beşiktaş Bayern Münih canlı skor
#Beşiktaş Bayern Münih canlı
#BJK Bayern Münih canlı
#canlı izle
#canlı skor
#Beşiktaş
#Bayern Münih
6 yıl önce
default-profile-img