|

New York Moda Haftası'nda LGBT skandalı: Cinsiyeti değiştirilen 10 yaşındaki çocuğu podyuma çıkardılar

“Cinsiyetsiz çocuk” vakalarının üst düzeye ulaştığı Amerika’da, yozlaşmanın boyutu bir kez daha gözler önüne serildi. LGBT lobisinin etkisi altına aldığı onlarca çocuktan biri olan 10 yaşındaki Noella McMaher, New York Moda Haftası’nda podyuma çıktı. McMaher’ın yürüyüşü, ABD basını tarafından “cinsiyet değiştiren en genç model” ifadeleriyle övülerek ve özendirilerek kamuoyuna servis edildi. McMaher, 4 yaşında başladığı ‘cinsiyet değiştirme tedavisine’ devam ettiğini ve tüm çocuklara örnek olduğunu savunarak LGBT propagandasına alet oldu.

Şefika Nur Çiftçi
16:44 - 14/09/2022 Çarşamba
Güncelleme: 13:42 - 20/09/2022 Salı
Yeni Şafak
Noella McMaher
Noella McMaher

Dünyanın önde gelen giyim markalarının defile yaptığı ünlü New York Moda Haftası’nda 10 yaşındaki çocuk üzerinden LGBT propagandası yapıldı. Bir erkek çocuğu olarak LGBT’li bir sözde aileye doğan Noella McMaher, henüz 2 yaşındayken sözde cinsiyet değiştirmek istediğine karar vererek 4 yaşında hormon tedavisi almaya başladı.

Daha bebekken kandırılan McMaher, New York Moda Haftası’nda podyumda yürütülerek 10 yaşındaki ‘cinsiyet değiştiren en genç model’ olarak ABD basını tarafından süslü cümleler ile kamuoyuna tanıtıldı.

McMaher’in LGBT’li sözde ebeveynleri ise çocuklarına başta kendilerinin ardından da LGBT lobisinin dayattığı cinsiyet değişimi skandalını savundu, “ “Noella, bir trans çocuk olarak toplumda görünür oldu. Biz aktivistiz. Diğer trans çocuklar için de Noella’nın görünür olması çok önemli” dedi.

“GEÇİCİ KARMAŞALAR DAMGALANMAMALI”

Yenisafak.com olarak konuya dair görüş aldığımız Prof. Dr. Zeki Bayraktar, durumu bir facia ve çocuk istismarı olarak değerlendirdi.

Bayraktar,
“Cinsiyet kimliği erken çocukluk döneminde gelişmeye başlar ise de stabil hale gelmesi ergenlik döneminin sonuna denk düşer, ergenlik; erken ergenlik (12-15 yaş), orta ergenlik (15-18 yaş) ve geç ergenlik (18-21 yaş) dönemi şeklinde tasnif edilir ise de günümüzde ruhsal olgunlaşmanın gecikmesi nedeniyle bu daha da geç dönemlere, 25’li yaşlara kadar uzamıştır. Çocukluk döneminde yaşanan cinsiyet hoşnutsuzluğunun (ki buradaki çocuktaki durum da budur) neredeyse %90’ı ergenlik döneminde doğal olarak kendiliğinden geriler, bu bilimsel verilerle tespit edilen ve bilinen bir vakıadır, ayrıca ergenler, özellikle orta ergenlik döneminde bazı geçici cinsel karmaşalar yaşayabilir, bunların da çoğu geçici karmaşalardır, bunların hemen eşcinsel veya transeksüel şeklinde damgalanmaması gerekir.

“HEM ÇOCUK İSTİSMARI HEM FACİA”

Bu çok ciddi bir hatadır ama maalesef bunun yaygın bir şekilde yapıldığını gözlemliyoruz, bir çocuğun bir gencin bu kadar erken bir dönemde trans olarak nitelenmesi hele hele cinsiyet değiştirme talebinin hemen onaylanarak gerekli prosedürlerin yerine getirilmesi bilime aykırıdır, çocuk haklarına aykırıdır, bu bi faciadır. Böyle bir çocuğun podyumlarda yürütülmesi çocuk istismarıdır. Bu asla kabul edilemez. Uygulanan prosedürler bir facia iken bunun reklam edilmesi, podyumlarda yürütülmesi ise başka bir facia…"
dedi.
#LGBT
#Propaganda
#NewYorkModaHaftası
2 yıl önce