|

Oscar’ın habercileri

Oscar Ödüllerinin habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri için yarışacak adaylar açıklandı. 8 Ocak’ta sahiplerini bulacak törende adaylık rekoru, filmlerde‘La La Land’, dizilerde ise ‘People Vs. OJ’in oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 23:31 - 13/12/2016 Salı
Yeni Şafak

74. Altın Küre Ödülleri için yarışacak adaylar açıklandı. 8 Ocak'ta Los Angeles'ta düzenlenecek etkinlikte Don Cheadle, Laura Dern ve Anna Kendrick tarafından açıklanan adaylar arasında The Night Of, Lion, La La Land ve OJ Simpson birden fazla adaylığa sahip olan film ve TV yapımları oldu. Ödüllerin sahiplerine verileceği töreni talk şovcu Jimmy Fallon sunacak.



YILIN İDDİALI YAPIMLARI


Yılın iddialı yapımlarından 'La La Land' ve 'Moonlight' altı, 'Manchester by the Sea' beş, 'Lion' ve 'Florence Foster Jenkins' dört, 'Nocturnal Animals' ve 'Hacksaw Ridge' üçer dalda adaylık kazandı. TV kategorilerinde ise 'Westworld', 'The Crown', 'This Is Us', 'Atlanta' gibi yeni yapımlar öne çıktı. Altın Küre ödül töreninde geçen yıla Leonardo Di Caprio damgasını vurmuştu. "The Revenant" (Diriliş) filmi Drama dalında en iyi film ödülünün sahibi olmuştu. Daha önce hiç Oscar Ödülü kazanmayan Hollywood yıldızı oyuncu Leonardo Di Caprio, “en iyi erkek oyuncu” ödülünü kazanmış ve günlerce konuşulmuştu.



#Altın Küre Ödülleri
#Don Cheadle
#Laura Dern
7 yıl önce