Zeytin ağaçları için özel ordu!

04:00, 08/10/2025, Çarşamba
Yeni Şafak
Zeytin ağaçları için özel ordu!
Bezalel Smotrich’in, Filistin mülklerine yönelik yıkım faaliyetleri yürütecek birim kurduğu ortaya çıktı.

Terör devleti İsrail’in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich’in, Filistin mülklerine yönelik yıkım faaliyetleri yürütecek dozerlerle güçlendirilmiş bir paramiliter birim kurduğu ortaya çıktı.

İşgalci güç zeytin ağaçlarını Filistin halkının bölgedeki varlığının işareti olarak görüyor ve bu yüzden saldırıyor. Söz konusu birimin bu çerçevede işgal altındaki Batı Şeria’da 200 dönümlük alanda, 2 bin 500 zeytin ağacını söktüğü belirtildi. Filistin resmî haber ajansı WAFA ise, İsraillilerin işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil kentinde zeytin bahçelerine saldırdığını belirtti. Batı Şeria’nın güneyinde faaliyet gösteren Halk Direniş Komiteleri Koordinatörü Ratib el-Cebur, İsrail güçlerinin köye baskın düzenlediğini, Filistinlilerin mülklerine zarar verildiğini ve 150 zeytin ağacının kesildiğini belirtti. Cebur, baskına tepki gösteren Filistinlilerin İsrail askerlerince darp edildiğini de ifade etti.


Hamas: İsrail daha önceki taahhütlerini yerine getirmedi, saldırıların durması için gerçek güvenceler istiyoruz
Dünya
Hamas: İsrail daha önceki taahhütlerini yerine getirmedi, saldırıların durması için gerçek güvenceler istiyoruz
Gazze'de 2 yıldır süren Katil İsrail saldırılarında can kaybı 67 bin 173'e ulaştı
Dünya
Gazze'de 2 yıldır süren Katil İsrail saldırılarında can kaybı 67 bin 173'e ulaştı
Sosyal medya fenomeni Hamit Eroğlu'ndan İsrail askeri kılığında boykot çağrısı: Starbucks müşterisine plaket verdi
Gündem
Sosyal medya fenomeni Hamit Eroğlu'ndan İsrail askeri kılığında boykot çağrısı: Starbucks müşterisine plaket verdi

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026