|

Düzce Seçim Sonuçları 2024 - Düzce Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Düzce Oy Oranları Sonuçları

Düzce yerel seçim sonuçları 2024 son dakika verileri ile gündemdeki yerini koruyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde vatandaşlar Düzce Belediyesi ve 17 ilçesi için oy kullanacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtar adayları belirlenecek. Türkiye'nin 81 ilinde kurulacak sandıklarda oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle sona erecek.

13:05 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 09:25 - 28/03/2024 Perşembe
Yeni Şafak
Düzce seçim sonuçları
Düzce seçim sonuçları
31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Düzce seçim sonuçlarını anlık, hızlı bir şekilde Yenişafak'tan takip edebilirsiniz. Yerel seçim sonuçlarıyla belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirleniyor. İl il, ilçe ilçe oy oranlarını canlı bir şekilde takip edebileceğiniz seçim sayfalarımızı haberimizde bulabilirsiniz.
sonucu anlık olarak yenisafak.com’da yer alacak. İşte Düzce Belediye başkanı adayları, seçim sonuçları, ilçelerinde hangi parti önde, kim önde, kim kazandı? sorularına dair yanıtları bulacağınız haberimiz…

Düzce Seçim Sonuçları 2024

Düzce Belediyesi seçim sonuçlarının yanı sıra ilçelerdeki yerel seçim sonuçlarını incelemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

2024 Düzce Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

  • AK PARTİ- Faruk Özlü
  • İYİ PARTİ- Mehmet Keleş
  • ANAP- Naci Kaplan
  • DSP - Bekir Yıldız
  • YRP- Davut Güloğlu

Düzce 2019 Yerel Seçim Sonuçları ve Oy Oranları

AK PARTİ- Faruk Özlü %47,1

İYİ Parti- Ömer Küçük %27,9

MHP- Erdoğan Bıyık %21,7

SAADET- Aptullah Yalman %0,92

Düzce'nin İlçeleri

Düzce Merkez

Akçakoca

Cumayeri

Çilimli

Gölyaka

Gümüşova

Kaynaşlı

Yığılca

Düzce Hakkında

Düzce, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan bir il merkezidir. Ormanlık alanları ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken şehir, aynı zamanda sanayi ve tarım alanlarında da önemli bir rol oynamaktadır. Karadeniz'in etkisi altında olan Düzce, bol yağışlı iklimiyle bilinir ve tarım ürünleri açısından verimlidir. Ayrıca, şehirdeki sanayi tesisleri, özellikle mobilya, tekstil ve gıda sektörlerinde faaliyet gösterir. Düzce'nin tarihî ve kültürel mirası da zengindir; tarihi yapılar ve doğal güzellikler, ziyaretçilerin ilgisini çeker.



#Düzce seçim sonuçları
#Düzce yerel seçim seçim sonucu
#Düzce seçim sonuçları 2024
#Düzce oy oranı
#Düzce oy sonuçları
1 ay önce