|

Bir yılda %50 büyüdü

Boydak Mobilya Grubu, bünyesindeki markalarla son bir yılda yüzde 50 büyüdü. İstikbal, Bellona ve Mondi’nin KDV indirimleri sonrasında fiyatları aşağı çekmesi Boydak mobilyanın cirolarını iyice yukarı taşıdı. Üç markanın tüm mağazalarında uyguladığı %15’lik indirim 31 Aralık’a kadar sürecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 00:41 - 7/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Boydak Mobilya Grubu cirosunu katladı.
Boydak Mobilya Grubu cirosunu katladı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)’ye devredildikten sonra faaliyetlerini hızlandıran Boydak Mobilya Grubu, geçtiğimiz yıl başlatılan ve geçtiğimiz aylarda sona erene KDV avantajını fiyatlara yansıttığı için adeta ciro patlaması yaşadı. İstikbal, Bellona ve Mondi’nin KDV indirimleri sonrasında fiyatları aşağı çekmesi Boydak mobilyanın cirosunu son bir yılda yüzde 50 büyüttü.


YIL SONUNA KADAR İNDİRİM SÜRECEK

Üç markanın tüm mağazalarında uyguladığı yüzde 15’lik indirimi bu ay sonuna kadar sürecek. Boydak Mobilya Grubu Koordinatörü İbrahim Öngün yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu. 2017’yi başarı yılı olarak nitelendiren Öngün, “İstikbal markamız adına sektör lideri olmasına karşın büyüme rekorların kırıldığı bir yıl olarak geride bıraktı. Şubat ayı ile başlayan KDV indirimi markamızın yeni ürünleri ve uyguladığı doğru pazarlama politikaları satışlarımıza ciddi bir ivme kazandırmıştır. Bu süreçte markamız yüzde 50’a yakın bir büyüme gerçekleştirmiş olup, sektörde açık ara lider olan markamız bu büyüme oranları çok ciddi bir başarının net göstergesidir” dedi. KDV indirimlerini devam ettirdiklerini söyleyen Öngün, bu kampanya ile cazip fiyatlarla tasarımsal ve kaliteli ürünleri tüketicilerle buluşturduklarını anlattı. Kampanyaların 1 Ekim 2017 tarihi itibari ile başlayıp, yılı bu kampanya ile bitirmeyi planladıklarını kaydeden Öngün, “İstikbal markası olarak tüm Türkiye’de avantajlarımız ve indirimlerimiz var. Tüketicilerimiz sunduğumuz bu avantajlardan her bayimizde yararlanabilirler” dedi.

  • Sektörün istihdamı artıyor
  • Mobilya sektörünün Türkiye için lokomotif sektör olma özelliği taşıdığını da ifade eden Boydak Mobilya Grubu Koordinatörü İbrahim Öngün, bu konuda hükümetin yaptığı politikaların son derece etkili olduğunu ve sektörün önünü açtığını vurguladı. Talebi karşılama noktasında ciddi anlamda ek istihdam oluşturulduğunu söyleyen Öngün, bu süreçte Bellona’nın yüzde 40’a yakın bir büyüme gerçekleştirdiğine işaret etti.
#BOYDAK Mobilya
#İbrahim Öngün
6 yıl önce