|

Çerkezköy’e fit yatırım

Evlerimize kadar giren ve spor salonlarının vazgeçilmezi koşu bantlarının tümü ithal ediliyor. Bu alandaki önemli bir eksikliği gidermek istediklerini belirten Spor Dünyası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkaı Hasan İpek, “Hedefimiz, ihracata odaklanmak ve bu alanda bir dünya markası olmak” dedi. İpek, 30 milyon liralık yatırımın Çerkezköy’de 70 bin metrekare alanda gerçekleşeceğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/03/2018 الجمعة
Güncelleme: 00:55 - 23/03/2018 الجمعة
Yeni Şafak
Koşu bandı ve kondisyon aletleri artık ülkemizde tasarlanıp üretilecek.
Koşu bandı ve kondisyon aletleri artık ülkemizde tasarlanıp üretilecek.

Yerli üretimin bulunmadığı ve sadece ithal edilebilen koşu bandı ve kondisyon aletleri artık ülkemizde tasarlanıp üretilecek. 30 milyon liraya mal olarak ve toplam 70 bin metrekare alana sahip fabrikada ilk aşamada koşu bandı üretimi planlanıyor. Spor Dünyası A.Ş.’nin 25 yılını geride bıraktığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek, Airking ısıtıcı, Rubenis vantilatör, Hattrick ve Altis spor ve kondisyon markaları ile Türkiye’nin farklı sektörlerinde hizmet verdiklerini dile getirdi.


HEDEF İHRACAT VE MARKALAŞMA

Antalya'da bir grup gazeteciyle bir araya gelen ve yeni yatırım planlarını paylaşan İpek, özellikle spor aletleri alanında ülkemizin çok dinamik bir pazar yapısı olduğunun altını çizdi. Bu tesisle birlikte İpek, yurt dışına döviz göndermek yerine üretime ve dolayısıyla ihracata yoğunlaşmak istediklerini söyledi. Bir dünya markası oluşturmak adına yeterli birikime sahip olduklarını aktaran Hasan İpek, hem ısıtma hem soğutma özelliği olan ve tasarım patenti kendilerine ait yeni bir vantilatör ürünü geliştirdikleri bilgisini de paylaştı. Özellikle AR-GE faaliyetlerine hız verdiklerini belirten İpek, 2018-2019 yılında Airking portföyüne klima, derin dondurucu, ekleneceği bilgisini de paylaştı.

BÜYÜKLERLE ÇALIŞIYORUZ

İpek, Türkiye’de yerel ve ulusal marketlerle, çeyiz mağazaları, önde gelen internet kanalları ile çalıştıklarını ifade etti. Hasan İpek şu bilgileri paylaştı: "Ürünlerimiz bizim nüfus kağıdımız gibidir. Benim için olmazsa olmaz teknik servis hizmetidir. Zamanında yedek parça tedariği, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak önceliklerimizdendir." , Türkiye’nin en eğitimli ve donanımlı teknik servis ağını kullandıklarını söyleyen Hasan İpek, “Şu anda Türkiye’de bir günde 81 ilde 298 tane teknik servisimiz var. Ülkemiz için katma değer üretmek en önemli hedefimizdir” şeklinde konuştu.

  • ‘Mehmetçik’in morali bize emanet’
  • İpek firmalarının Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) de ürün tedarik ettiğini belirterek, "TSK askerlerimize moral için kurduğu spor salonlarına Hattrick-pro markasıyla ürün satın aldı. Şirketimiz, Gaziantep Belediyesi iş birliği ile Afrin bölgesinde ki birlikler içinde profesyonel hattrick-pro marka koşu bandı, kondisyon aletleri, ağırlık çalışma serileri gibi ürünleri kurdu" diye konuştu. Konuyla ilgili bilgi veren Hasan İpek, “Askerlerimiz için profesyonel spor salonları kuruyoruz. Türkiye’de ki belediyelerin yüzde 70’inin spor tesislerini biz kurduk. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Gürcistan Devlet Başkanı’nın spor salonunun kurulumunu şirketimiz gerçekleştirdi. Romanya, Almanya, Azerbaycan, Lübnan, Gürcistan gibi birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Söz konusu pazarlarda da bayilerimiz var. Hedefimiz yerli üretimli ihracat” ifadelerini kullandı.

#çerkezköy
#Spor Dünyası
٪d سنوات قبل