|

Turkcell çalışanları geleceğe hazır

Geleceğin dünyasını şekillendirecek öncü ürün ve servisler geliştirmeye odaklanan Turkcell’in, çalışanlarını geleceğin dünyasına hazırlamak amacıyla sunduğu Turkcell Digital Masters Programı ilk mezunlarını verdi.

Haber Merkezi
04:00 - 30/11/2018 Cuma
Güncelleme: 01:25 - 30/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
 Turkcell Digital Masters Programı ilk mezunlarını verdi.
Turkcell Digital Masters Programı ilk mezunlarını verdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell Akademi ve dünyaca ünlü online eğitim platformu Udacity iş birliğinde hayata geçirilen Turkcell Digital Masters ile çalışanlar; veri analizi, makine öğrenmesi, yapay zeka, veri bilimine giriş, programlama ve iş analizi alanlarında yoğun bir eğitime tabi tutuldu.

SERTİFİKALAR AKÇA'DAN

9 aylık süreçte bin 88 Turkcell çalışanı, günde 10 saat çalışarak toplam 4 bin 878 proje hazırladı. Tüm programı başarıyla tamamlayan mezunlar, düzenlenen törenle sertifikalarını Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça’nın elinden aldı. Sertifika almaya hak kazanan 721 çalışan için düzenlenen mezuniyet törenine Ahmet Akça’nın yanı sıra Turkcell İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin Sağlam, Turkcell Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk ve Turkcell Akademi Genel Müdürü Banu İşçi Sezen katıldı. Turkcell Akademi Genel Müdürü Banu İşçi Sezen, Turkcell’in dünyanın ilk dijital operatörü olarak çalışanlarını Endüstri 4.0’a ve dijital geleceğe bugünden hazır hale getirmek için çalıştığını belirtti.

#Türkcell
#Turkcell Digital Masters
5 yıl önce