|

Yeni projelere Yelken açtı

Kavanlar Grubu Kocaeli’nde bin 500 konutlu yeni projenin ilk halkasına başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, “Kocaeli dışında da projelerimiz oldu. En büyük yatırımlarımız burada olmaya devam edecek” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:55 - 9/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Yatırımla birlikte yeni istihdam gelecek
Yatırımla birlikte yeni istihdam gelecek

İnşaat sektöründe 45 yıldır faaliyet gösteren ve grup bünyesinde 4 şirketi bulunan Kavanlar Grubu, gayrimenkulde hedef büyüttü. Şirket, bir yandan 220 milyon liralık yatırımla bin 500 konutlu yeni proje serisinin ilkine, KavanyaKoru’ya start verirken bir yandan da Kocaeli’nde ofis projelerine başlayacak. Kavanlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, “Güçlü bir markayız ve bu markanın en büyük gücü güvenden geliyor” dedi.

SEMBOL OFİS GELİYOR

Kocaeli’ni güzelleştirmek için çaba harcadıklarını belirten Kavan, “Toprak açısından da en fakir ili. Burada güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz. Senbol Ofis ismiyle buraya yeni bir ofis yapacağız. Hatta bundan sonraki projelerimizde ağırlığımız ofis olacak” bilgisini verdi.

  • Yatırımla birlikte yeni istihdam gelecek
  • Cengiz Kavan, “Grubun toplam büyüklüğü birkaç milyar liranın üzerinde. Biz grup olarak bölgeye hem projeler yapıyoruz hem de iş imkanı oluşturuyoruz. Her yaptığımız projeler bölgenin kalkınmasına katkı sağlamalı” ifadelerine yer verdi.
#Cengiz Kavan
#Kavanlar Grup
#Kocaeli
6 yıl önce