Nihat Doğan gözyaşları içinde ilk kez anlattı: 'Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum'
14:19, 28/09/2026, Pazartesi
Diğer

Ünlü türkücü Nihat Doğan yaşadığı ekonomik zorluklarla ilgili ilk kez samimi itiraflarda bulundu.
Nihat Doğan 2022 yılının ağustos ayında İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile dünyaevine girdi.

Kısa süre sonra oğlu Badıkan'ı kucağına alan Nihat Doğan, aradığı mutluluğu uzun süre koruyamadı.

2024 yılında evliliklerini sonlandıran çift yollarını ayırdı.

'Asiye Acar ile Pazar Gezmesi' programına konuk olan Nihat Doğan, pandemi döneminde yaşadığı ciddi finansal krizle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Sahnelerin ve düğün sektörünün durma noktasına geldiği dönemi anlatan ünlü şarkıcı, "Pandemi döneminde 8 daire sattım. Mal mülk neden var? Zor günler için var. Bir tek ben değilim, aileme de bakıyorum. Mecbur kalıp sattım" diyerek yaşadığı ekonomik darboğazı gözler önüne serdi.

"Daha ne kadar dayanabiliriz bilmiyorum"
Düğün ve sahne sektörünün eski günlerini arattığını vurgulayan Doğan, sanat dünyasındaki ve kendi bütçesindeki daralmaya dikkat çekti. Sektördeki durgunluk karşında endişesini gizlemeyen ünlü türkücü, "Daha ne kadar dayanabiliriz bilmiyorum" sözleriyle yaşadığı çaresizliği ifade etti.

Çocukluğunda yaşadığı babasızlık duygusunu anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı, içindeki en büyük ukdeyi şu sözlerle dile getirdi:
"Hayatımda babamın olmasını isterdim, babasızlığı çok hissediyorum. Keşke Rabbim her şeyi alsaydı da onu verseydi. Ben sevgisini gösterebilen bir adam değilim ama içimde taşıyorum."

En büyük korkusu: Oğlum da mı babasız büyüyecek?
Oğlu Badıkan ile ilgili en büyük endişesini gözyaşları içinde paylaşan Doğan, yatakta yakalandığı bir deprem anını unutamadığını söyledi:
"En son ‘Allah’ım ben babasız büyüdüm, oğlum da mı babasız büyüyecek? Demek ki kaderimiz aynı olacak’ diye düşündüm. Allah’a dua ettim. En büyük korkum o an oldu."
