|

2 kardeş bıçak ve sopalı saldırıda yaralandı

Karaman'da otomobille evlerine giderken önleri kesilen 27 yaşındaki Hakan Türkel ve ağabeyi 28 yaşındaki Hasan Türkel, bıçaklı ve sopalı saldırıya uğradı. Bıçakla boğazından yaralanan Hakan Türkel'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yeni Şafak
12:43 - 25/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:44 - 25/02/2015 Çarşamba
DHA
Olay, dün saat 23.00 sıralarında Ayrancı İlçesi Ayrancı Barajı yakınlarında meydana geldi. Hakan Türkel ve ağabeyi Hasan Türkel, iddiaya göre otomobilleriyle evlerine giderken, başka bir otomobille önleri kesildi. Ardından araçtan inen kimliği belirlenemeyen 2 kişi, Türkel kardeşlere sopa ve bıçakla saldırdı. Hasan Türkel, aldığı sopa darbeleriyle, Hakan Türkel de boğazından bıçakla yaralandı.

Saldırganlar kaçarken, yaralı Hasan Türkel, 112 Acil Servis'i arayıp yardım istedikten sonra kanlar içindeki kardeşi Hakan Türkel'i, otomobile bindirip, hastaneye getirmek için yola çıktı. İki kardeş yolda otomobilden ambulansa alınıp Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kardeşlerden Hakan Türkel'in, hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine Konya'ya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Jandarma, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

 
#karaman kavga
#2 kardeş yaralandı
#hakan türkel
9 yıl önce