|

AK Parti’den OHAL ve bedelli açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, katıldığı televizyon programında soruları cevapladı. OHAL ve Bedelli konuları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Elitaş, "Aksi bir karar çıkmaması durumunda OHAL kararı, 19 Temmuz'da son bulacak" dedi.

Yeni Şafak
12:28 - 27/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:09 - 27/06/2018 Çarşamba
Diğer
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş.
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş.

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş,NTV'nin sorularını yanıtladı. OHAL ve Bedelli konuları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Elitaş, "Aksi bir karar çıkmaması durumunda OHAL kararı, 19 Temmuz'da son bulacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, İyi Parti’nin meclise girmesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, “gece kondu mantığıyla, derme çatma kurulmuş bir partiyle karşı karşıyağız” yorumunu yaptı.

19 Temmuz'da sonlanacak

OHAL sorularını cevaplayan Elitaş, “Aksi bir karar çıkmaması durumunda, 19 Nisan'da 3 ay uzatılan OHAL kararı 19 Temmuz tarihinde sonlanmış olacak” dedi.

Büyük bir beklenti var

Bedelli askerlik hakkında önemli açıklamalarda bulunan Elitaş, “Büyük bir beklenti var. Gençler ya beni askere çağırın ya da önümden bu engeli kaldırın diyor. Bu beklentiyi karşılamak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Seçimin kazananı AK Parti'dir

CHP’nin bu seçimin tek kaybedeni AK Partidir açıklamalarına değinen Elitaş,
“ Çok demokratik bir yarış oldu. Kılıçdaroğlu, ne kadar yenilen AK Parti dese de hedef iktidar olmaktı ve AK Parti iktidar olmuştur seçimin kazananı AK Parti’dir ”
şeklinde konuştu.
#Mustafa Elitaş
#OHAL
#Bedelli
6 yıl önce