|

Aviva CEO'su Türkiye'yi ziyaret etti

00:00 - 27/04/2009 Pazartesi
Güncelleme: 02:14 - 27/04/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Aviva CEO'su Türkiye'yi ziyaret etti
Aviva CEO'su Türkiye'yi ziyaret etti

Aviva plc. CEO'su Andrew Moss ve Aviva Avrupa CEO'su Andrea Moneta, Aviva Grubu bünyesindeki şirketlere yaptıkları ziyaret kapsamında geçtiğimiz hafta Türkiye'deydiler. Polonya'dan başladıkları ziyaretlerine Türkiye ile devam eden Moss ve Moneta, hem şirket üst düzey yöneticileriyle hem de şirket çalışanlarıyla bir araya geldi

Bireysel emeklilik sektörünün önde gelen şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat ile sigorta sektörünün öncü şirketlerinden Aviva Sigorta, Aviva plc. CEO'su Andrew Moss ve Aviva Avrupa CEO'su Andrea Moneta'yı ağırladı. Aviva Grubu bünyesindeki şirketlere düzenledikleri ziyaretler kapsamında Polonya'nın ardından Türkiye'ye gelen Moss ve Moneta, hem şirket üst düzey yöneticileriyle hem de şirket çalışanlarıyla bir araya geldi.

8 Nisan'da Türkiye'ye gelerek Aviva Sigorta ve AvivaSA'nın üst düzey yöneticileriyle çeşitli temaslarda bulunan Moss ve Moneta, AvivaSA ve Aviva Sigorta'da ayrı ayrı düzenlenen ve her iki şirketin genel merkez çalışanlarının katıldığı toplantılara katıldılar.

Aviva plc. CEO'su Andrew Moss, yaptığı konuşmalarda, grup şirketlerinin 2008 yılı performanslarını değerlendirdi ve 2009 yılının hedefleri hakkında bilgiler verdi. Türkiye sigorta pazarını çok önemsediklerini ve özellikle ülkedeki genç nüfusun pazarın gelişimi için büyük potansiyel arz ettiğini belirten Moss, bugüne kadarki en zor ve en çalkantılı finansal döneminin yaşandığını, fakat buna rağmen Aviva olarak bu zorlu dönemin üstesinden geleceklerine inandıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından, AvivaSA ve Aviva Sigorta çalışanlarının sorularını yanıtlayan Moss ve Moneta, çalışanların görüşlerini ve değerlendirmelerini dinlemekten memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.


15 yıl önce