|

Bakan Ramazanoğlu sürpriz ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Etlik Ayvalı Mahallesi'ndeki "Sevgi Evleri"ni ziyaret etti.

Yeni Şafak
01:28 - 1/01/2016 Cuma
Güncelleme: 23:29 - 31/12/2015 Perşembe
AA

Yeni yıl öncesi çocuklarla bir araya gelen İslam, burada onlara tavsiyelerde bulunarak, tek tek ilgilendi, çocuklara hediyeler verdi.



Ramazanoğlu, geçtiğimiz pazar günü Sevgi Evleri'nde kalan 40 çocukla, "Star Wars 7: Güç Uyanıyor" filmini izlediklerini anımsatarak, "Geçtiğimiz hafta pazar günü sinema günü yaptık, hep beraber Star Wars filmini izledik. O gün 'Biz büyük bir aileyiz, bundan sonra sık sık birlikte olacağız' dedik" ifadesini kullandı.



Filmi izledikleri gün çocukların kendisine "Bizleri de ziyarete gelin" ricasında bulunduklarını dile getiren Ramazanoğlu, şöyle konuştu:



"Çocuklar 'Bu kadar çabuk geleceğinizi beklemiyorduk' dediler. Arkadaşlarımızla birlikte sürpriz yapalım istedik. Bundan sonra böyle sürprizler yapmaya devam edeceğiz. Çocukların dersleri ve bakımlarının yanı sıra onlarla birlikte kültür, sanat faaliyetlerine de katılacağız. Bundan sonraki dönemde beraber sinemaya, tiyatroya, konsere gideceğiz, sohbet edeceğiz. Tabii ki derslerini de çalışmaya devam edecekler."



Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar da Ramazanoğlu'nun kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.




#Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu
#sevgi evleri
#ziyaret
8 yıl önce