|

Bir istifa daha

İyi Parti’de istifa depremi sürüyor. 24 Haziran öncesi başlayan istifa furyası, partinin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in yeniden seçilmesiyle de devam ediyor. Bir istifa depremi de CHP’de yaşandı. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan ve il yönetim kurulu üyeleri bir basın açıklaması yayınlayarak görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular.

Talha Menteş
04:00 - 10/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:03 - 10/09/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan ve il yönetim kurulu üyeleri istifa etti.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan ve il yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

MHP’de üç dönem Tokat milletvekilliği yapan eski Devlet Bakanı Reşat Doğru da partideki tüm görevlerinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım

ile duyuran Doğru, “İyi Parti üyeliğinden ve bütün görevlerinden istifa ettim. Kamuoyunun bilgisine. Ne Mutlu Türküm diyene” şeklinde açıkladı.

KURUCU ÜYELER DE AYRILDI

İyi Parti kurucu üyelerinden Çiğdem Özer de geçtiğimiz günlerde partisinden istifa etti. Ağustos ayında da parti kurucularından Yusuf Halaçoğlu, Nevzat Bor ve Özcan Yeniçeri İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı. İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Orhan Erzurum da daha önce yaptığı açıklamada, partideki tüm görevlerinden ve parti üyeliğinden ayrıldığını belirtti.


CHP’DE İL YÖNETİMİ BIRAKTI

Bir istifa depremi de CHP’de yaşandı. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan ve il yönetim kurulu üyeleri bir basın açıklaması yayınlayarak görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular. Erdoğan “Her şeyin güzel gittiğini düşünen anlayışın önünü açmak için, partimizin yıpranmaması için, partimizi kavgadan, ekiplenmeden, ayrışmadan uzak tutmak için, Genel Merkez’le uyumlu bir ekibe teslim etmek adına şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte ‘istifa bir erdemdir’ diyor, görevlerimizden istifa ediyoruz” dedi.

#İyi Parti
#CHP
6 yıl önce