|

Bir şişelik işi olan yönetmelik

Harp Okulları’na girişte “irtica” kriterinin kaldırılması eski Türkiye heveslilerini ayağa kaldırdı.Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, değiştirilen yönetmeliğin Fetullahçılar için ne anlam ifade ettiğini son YAŞ’ta terfi ettirilip Fetö’cü olduğu anlaşılınca emekli edilen ve itirafçı olan Serdar Atasoy’un ifadesinden çok daha net anlaşıldığını belirtti. Likoğlu "Atasoy, gizlenmek için evin kapısına boş içki şişesi koyduğunu anlatıyor. Bir içki şişesine kanıp, Fetö’nün TSK’ya sızmasını göremeyenler, yönetmelik değiştiği için FETÖ’cülerin TSK’ya doluşacağından endişe ediyor" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Likoğlu
00:00 - 29/03/2021 Pazartesi
Güncelleme: 11:12 - 29/03/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) subay ve astsubay yetiştiren Harp Okulları ile Astsubay Yüksekokulları’na giriş şartlarında “irticai ve bölücü görüşleri benimsememiş veya bu faaliyetlere karışmamış olmak” hükmünün değiştirilmesiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.


“Bir şişelik işi olan yönetmelik” başlıklı köşe yazısında ifadelere yer verildi:

"Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Yönetmeliği ile Milli Savunma Üniversitesi Astsubay Meslek Yüksekokulları Yönetmeliğinde yapılan değişiklik, eski Türkiye heveslilerini ayağa kaldırdı. Değişikliğe niye karşı olduklarını az çok anlıyoruz da bunu Fetullahçı Terör Örgütüne bağlamaları çok komik duruyor.



#​Harp Okulları
#YAŞ
#Fetö
#Serdar Atasoy
#TSK
3 yıl önce