|

17 yaşındaki hafızlık öğrencisi Fatih'in acı ölümü

Bursa’da, köprü altındaki elektrik kaçağı olan metal boruya dokununca akıma kapılan Muhammet Fatih Bölükbaşı (17), hayatını kaybetti. Acı haberle köprüye gelen Bölükbaşı’nın yakınları, sinir krizi geçirdi.

09:50 - 14/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 15:54 - 14/08/2021 Cumartesi
DHA
​Bursa’da, köprü altında elektrik kaçağı olan boruya dokunan Muhammet Fatih Bölükbaşı (17) hayatını kaybetti.
​Bursa’da, köprü altında elektrik kaçağı olan boruya dokunan Muhammet Fatih Bölükbaşı (17) hayatını kaybetti.

Olay, dün Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. İstanbul’da hafızlık eğitimi alan ve tatilde Bursa’daki ailesini ziyarete gelen Muhammet Fatih Bölükbaşı, köprünün altındaki elektrik kaçağı olan metal boruya dokundu. Bu sırada akıma kapılan Bölükbaşı, yere düştü.


Olay yerinde hayatını kaybetti

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Bölükbaşı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ekiplerin acı haberi verdiği yakınları, olay yerine gelince sinir krizi geçirdi.

Bölükbaşı’nın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi için ambulansla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Acılı baba: İhmali olanlar hakkında dava açacağım

Genç hafızın cenazesi Osmangazi ilçesinde bulunan Fatih Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Soğanlı aile kabristanına defnedildi. Cenazede konuşan acılı baba Mehmet Bölükbaşı, "Köprünün girişindeki metal boruda elektrik kaçağı varmış çocuğum boruya değdiği gibi elektrik akımına kapılmış orada hayatını kaybetmiş, burada büyük bir ihmal var ihmali olanlar hakkında dava açacağım" dedi.


#Bursa
#Hafızlık öğrencisi
#Elektrik akımı
#Muhammet Fatih Bölükbaşı
#Osmangazi
#Köprü
3 yıl önce