Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Uraloğlu’ndan 30 bin kilometre bölünmüş yol özel sergisine ziyaret

15:02, 31/01/2026, Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Uraloğlu’ndan 30 bin kilometre bölünmüş yol özel sergisine ziyaret
Karayolları Gayret ve Liderlik Sergisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 30 Bin Kilometre Bölünmüş Yol Töreni öncesinde Karayolları Gayret ve Liderlik Sergisi’ni birlikte gezerek sergide yer alan çalışmaları inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 30 Bin Kilometre Bölünmüş Yol eşiğinin aşılması dolayısıyla düzenlenen tören öncesinde Karayolları Gayret ve Liderlik Sergisi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Uraloğlu, sergide yer alan bölümleri gezerek eserleri tek tek inceledi.

Sergi alanında; mozaik, fotoğraf, resim ve dokuma çalışmalarının yanı sıra, geçmiş açılış törenlerinde kullanılan makaslardan oluşan özel bir bölüm yer aldı. Karayolları projelerinin ulusal ve uluslararası alanda aldığı ödüller de sergide ayrı bir bölümde sergilendi.

Türkiye’nin ulaştırma altyapısında yıllar içinde ortaya konulan emeği farklı disiplinler üzerinden anlatan sergi, yalnızca fiziki yatırımları değil, bu yatırımların arkasındaki planlama, kararlılık ve sürekliliği de yansıttı. Sergide yer alan eserler, bölünmüş yol hamlesinin kilometrelerle sınırlı kalmadığını; estetik, teknik ve kurumsal bir birikimle şekillendiğini ortaya koydu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemize ulaşımda çağ atlattık
Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemize ulaşımda çağ atlattık
Bakan Uraloğlu: Bölünmüş yol uzunluğumuz Dünya'nın çevresinin 4'te 3'üne ulaştı
Gündem
Bakan Uraloğlu: Bölünmüş yol uzunluğumuz Dünya'nın çevresinin 4'te 3'üne ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete sert çıkış: Talana yalana çapsızlara rağmen ülkemizi yollarla biz donattık
Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete sert çıkış: Talana yalana çapsızlara rağmen ülkemizi yollarla biz donattık

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026