Edirne ve Kırklareli'nde 21 düzensiz göçmen yakalandı
12:52, 11/09/2025, Perşembe
AA

Güvenlik güçleri, düzensiz göçün önlenmesine yönelik denetimlerini sürdürüyor.
Edirne ve Kırklareli'nde, yasa dışı yollarla Türkiye'ye girdiği belirlenen 21 düzensiz göçmen yakalandı.
Güvenlik güçleri, düzensiz göçün önlenmesine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Edirne'nin Lalapaşa ve İpsala ilçelerinde, Pakistan ve Afganistan uyruklu 14 düzensiz göçmen yakalandı.
Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Kırklareli'nde ise Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk alanında gerçekleştirdikleri denetimlerde 7 düzensiz göçmeni yakaladı.
İşlemleri tamamlanan düzensiz göçmenler, Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Gündem
Beyoğlu'nda inşaatta göçük; beline kadar toprağa gömülen işçiyi arkadaşları kurtardı

Dünya
Filistin'i devlet olarak tanıyacağını açıklayan Fransa sokaklarında İsrail kaosu

Gündem
Kayseri’de trafik magandalarına geçit yok: Bin 608 araç ve sürücüye ceza
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.