|

Erbakan ve Erdoğan’a karşı aynı tavır

Erbakan Hoca ile yıllarca çalışan Devlet eski Bakanı Hasan Aksay, o dönemde de milli üretime karşı duruş sergilendiğini belirterek “Erbakan hocanın ağır sanayi hamlesine ve milli üretim hamlesine karşı çıkan Doğan Medyasının şimdi aynı karşıtlığını Erdoğan'a karşı da yürüttüğünü görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
13:49 - 28/10/2015 Çarşamba
Güncelleme: 14:01 - 28/10/2015 Çarşamba
Diğer

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın yol arkadaşlarından Devlet eski Bakanı Hasan Aksay gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 1 Kasım genel seçimlerinin önemine dikkat çeken Aksay “Sınırları terör örgütleri ve uluslararası güçler tarafından çevrilmiş ve savaşa çekilmeye çalışılan bu dönemde istikrar, refah, huzur ve güçlü Türkiye için oy vermek milli bir duruştur" dedi.



Dışarıda planlanıyor içte sahneleniyor


AK Parti dönemindeki “Yerli ve Milli üretim" hamlelerinin kendisine mahkûm bir Türkiye isteyen ülkeleri çok rahatsız ettiğini belirtti. Milat gazetesine konuşan Aksay “Türkiye'nin kendi tankını, silahını, arabasını, helikopterini ve hatta uçağını üretmek istemesinin önüne geçmek isteyen üst akıl dışarıda bu hamlelere karşı mason locaları gibi argümanlarını devreye koyuyor. İşte sonra bakıyorsunuz içeride CHP, HDP, Doğan medyası ve FETÖ örgütü devreye girmiş planı sahneliyor" dedi.



Doğan medyası iş başında


Merhum Başbakan Erbakan Hoca ile çalıştığı dönemlerde Doğan Medya'sının milli üretime karşı duruş sergilediğini vurgulayan Aksay “Erbakan hocanın ağır sanayi hamlesine ve milli üretim hamlesine karşı çıkan Doğan Medyasının şimdi aynı karşıtlığını Erdoğan'a karşı da yürüttüğünü görüyoruz. Çünkü bunlar dışarıdan hazır üretimin yeterli olduğunu söylemeye mecburlar. Bunun için destekleniyor ve bu tutumları karşılığında büyük maddi destekler alıyorlar. Mesela milli arabaya karşı çıkıyor ve ertesi gün büyük bir yabancı araba markası reklam veriyor bunlara" dedi.





AK Parti oy vermek şehitliğe aday olmaktır


1 Kasım genel seçimlerinin önemine dikkat çeken Aksay “Bu seçim şimdiye kadar yapılmış en önemli seçimlerden bir tanesidir. Sınırları terör örgütleri ve uluslararası güçler tarafından çevrilmiş ve savaşa çekilmeye çalışılan bu dönemde istikrar, refah, huzur ve güçlü Türkiye için oy vermek milli bir duruştur. Ülkemizin istikrarı ve huzuru için oy vermek buhran dönemde şehitliğe aday olmak demektir. Ben milletimizin sandık başına gittiğinde vicdanıyla baş başa kaldığında AK Parti'ye oy vereceğine inanıyorum. Çünkü Ak Parti şimdiye kadar yaptıkları ile zaten bunu hak ediyor" şeklinde konuştu.




#​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#Necmettin Erbakan
#Hasan Aksay
8 yıl önce