|

Hayra davet var

Yeni Şafak ve Tv Net Medya ana sponsorluğunda Semerkand Vakfı tarafından alışverişin hayra dönüştürülmesi amaçlanan “Hayra Davet Şenliği” Maltepe Sahil Park’ta başladı. Geliri öğrencilere burs olarak dağıtılacak şenlikte, imza günleri, konserler, meddah gösterileri ve tarih sohbetleri gerçekleştirilecek.

Yeni Şafak ve
03:00 - 5/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:01 - 4/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Alışverişin hayra dönüştürülmesini amaçlayan “Hayra Davet Şenliği”, Maltepe Sahil Park alanında başladı. Yeni Şafak ve Tv Net Medya ana sponsorluğunda Semerkand Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen şenlik, 32 bin metrekare alanda yapılıyor. Alışveriş şenliğinin hayra dönüştürülmesi amaçlanan etkinlik kapsamında,çeşitli illerden toplanan ev tekstilinden beyaz eşyaya, ayakkabıdan giyime kadar çok sayıda ürün uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Geliri öğrencilere burs olarak dağıtılacak şenlikte, imza günleri, konserler, meddah gösterileri ve tarih sohbetleri gerçekleştirilecek. Alışveriş alanlarından, yemek stantlarına, konser alanlarından, çocuk oyun alanlarına kadar birçok etkinliğin bir arada sunulacağı şenlik, 12 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.



ALBAYRAK MEDYA GRUBU SAHİP ÇIKTI


Hayra Davet Şenliği açılış programında konuşan Semerkand Vakfı Eğitim Komisyonu Başkanı Ahmet Sözbilir, “Yıllarca süren bir çalışmanın ürününü aldık. Buradan elde edilen gelirlerle hem öğrencilerimizin burs ihtiyacını karşılayacağız hem de Afrika'da su kuyuları açacağız” dedi. Sözbilir şöyle devam etti: “Ciddi sponsor desteği aldığımız firmalar var. Özellikle Ana Medya sponsorluğunda, Albayrak Medya var. Yeni Şafak ve TV Net bunlara dahil. Albayrak Medya grubu, etkinliğimizin ana sponsorluğundan ziyade, ortağımız gibi bu işe sahip çıktı. Bu yüzden ayrıca çok teşekkür ediyoruz”







75 ŞEHİRDEN 5 BİN ÖĞRENCİ


“Hayra Davet Şenliği” kapsamında aynı zamanda “Dokuzuncu Uluslararası Fetih ve Gençlik Buluşması” etkinliğinin gerçekleştirileceğini söyleyen Sözbilir “16 farklı ülkeden ve 75 farklı ilden 5 bin öğrenciyi cumartesi günü burada misafir edeceğiz. Bir sonraki gün ise Üsküdar Validebağ Camii'nde 5 bin öğrenci ile sabah namazını kılacağız ardından da Boğaz turu yapacağız” dedi.



Ortak olmak istedik






Açılış programında konuşan Albayrak Medya Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Erdem Temür, “Son bir iki yılda, özellikle Gezi olaylarından sonra 90 kuşağının gençlerini anlamak ve gençliğe sahip çıkmak açısından bu gibi sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. Etkinliğe, 1 milyon gencin katılacak olması bizi heyecanlandırdı. Hayırlı işlere vesile olmanın tatlı mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.



#Tv Net Medya
#Semerkand Vakfı
#Yeni Şafak
#Hayra Davet Şenliği
8 yıl önce