|

Helikopterler halka ateş açsın

Milli iradeye darbe vurmak isteyen Fethullahçı Terör Örgütü'ne biatlı subayların 15 Temmuz gecesi hain darbe teşebbüsü sırasında sivil halka ateş açılmasını istedikleri ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/07/2016 Salı
Güncelleme: 23:51 - 18/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

İstanbul-Çengelköy'de kaydedilen bir ses kaydı dehşet anlarını gözler önüne serdi. Çoğu kadın ve çocuklardan oluşan 60 kişilik bir grubu silah zoruyla alıkoyan askerler, konuşmalarında vatandaşları tehdit ederek, “Helikopterler nerede helikopterler? Beylerbeyi yolu üzerine helikopterleri yönlendirin. Direnen kalabalık var direkt ateş edilsin” emrini veriyor. Milletin iradesine tank, tüfek ve otomatik silahlarla el koymak isteyen askerler, ses kaydında rehin aldıkları gruba şöyle sesleniyor:



PARAMPARÇA ETTİRME


“Çök yere çök. Askerin sözünü dinlerseniz, size bir şey olmaz. Hanımefendi memlekette cenaze namazı kılınıyor. Allah bizi affeder sen merak etme. Otur, oturduğun yerde bir Fetih Suresi oku asker için. Ezan okunuyo beni sinir etmeyin. İlk toprağı emanet ettiniz, sonra da bu hale geldik.” Ses kaydında kadın ve çocukların ağladıkları ve belirli aralıklarla çatışma sesi geldiği duyuluyor. Grubun içinde sigara içen birisini yanına çağıran cuntacı subaylardan biri, “ O sigarayı söndür paramparça ettirme kendini” diyor. Vatandaşlara nutuk da atan hain subaylar, alenen tehdit ederek şu ifadeleri kullanıyor: “Bakın şimdi ne yapıyorlar biliyor musunu? Allah-kitap diyerek insanları galeyana getiriyorlar. Allahsız kitapsızlar, güzelim ecdadın bıraktığı memlekteti ne hale getirdiler? Ama görmediniz. Hırsızlığını aleni gördünüz ama yine de tuttunuz inandınız. 'Çalıyorlar ama çalışıyorlar' dediniz. Aslında belayı kendiniz istediniz. Allah affetsin. Şu an Türkiye Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri yönetime el koymuştur. Askerin sözünü dinlediğiniz sürece selamettesiniz. Selamet isteyenler askerin sözünü dinlesin. Şu an askerin sözü devlettir gerisi çapulculardır. Onlarla beraber olmak isteyenler gerekli yasalarla cezalandırılacaktır.”


#Fethullahçı Terör Örgütü
8 yıl önce