|

Hollywood'la görüşüyor

İtalyan Gente dergisi, Ağca'nın, "8 milyon dolar alacağı bir film için Hollywood'la pazarlık halinde" olduğu için basından saklandığını öne sürdü. Dergiye göre bunun için 500 bin dolar kaparo bile almış

Yeni Şafak
01:00 - 18/01/2006 Çarşamba
Güncelleme: 15:55 - 5/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

İtalya'da yayımlanan haftalık magazin dergisi Gente, Mehmet Ali Ağca'nın 8 milyon dolar karşılığında bir film çevirmek için Hollywood'la pazarlık etmekte olduğunu ileri sürdü.

Derginin piyasaya bugün sürülecek sayısında yer alan haberde, "Ortalıklarda görünmeyen Ağca, 8 milyon dolar kazanacağı bir film için Hollywood'la pazarlık halinde. Çünkü kimseye demeç vermemesi, çehresini halktan saklayarak ortalıklarda görünmemesi de pazarlığın koşulları arasında. Bunların ihlali durumunda, cezai yaptırımlar öngörülmüş bulunuyor. Hatta bu nedenle bir televizyondan gelen 600 bin dolarlık söyleşi önerisini de son anda geri çevirdi" denildi.

500 BİN DOLAR KAPORA ALDI

Haberde, Hollywood yetkililerinin avukat Mustafa Demirbağ'a filmle ilgili pazarlıklar çerçevesinde 500 bin dolarlık kapora verdiği, Ağca'nın da gelecek günlerde film çekimi için Meksika'ya gideceği iddialarına da yer verildi. Haberde, çevrilecek filmin, 13 Mayıs 1981'de Papa İkinci Jean Paul'e suikast girişimini konu alacağına işaret edilerek şöyle denildi: "Eski bozkurtun bu filmde rol alabilmesi için yeni kurallara uyması gerekecek: Her şeyden önce, yargıyla tekrar başını derde sokmaması için özen göstermek durumunda. Ardından da sözleşme gereği, çekim ekibinin karşısına çıkarak, 13 Mayıs 1981'de Papa İkinci Jean Paul'e suikast girişimi de dahil olmak üzere tüm sırlarını ifşa edecek."

HAYATI İÇİN KONUŞMALI!

Haberde, "Ağca'nın koruması" olarak nitelenen Haydar Mengi'nin ise "Ağca'nın hayatı tehlikede. Onu susturmak için tek çare onu öldürmek. Bana göre kurtulabilmesi, ancak olabildiğince fazla kişiye konuşması durumunda mümkün" dediği de belirtildi.

  • ROMA (A.A)


  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    18 yıl önce