|

İdris Naim Şahin partisine katılamayacakları açıkladı

Millet ve Adalet Partisi (MİLAD) Genel Başkanı İdris Naim Şahin, ülkenin birliğine ve bütünlüğüne yönelik aykırı fikirleri ve kanlı eylemleri olan bölücü zihniyete sahip hiç kimsenin partiye adım atamayacağını söyledi.

Yeni Şafak
19:46 - 30/11/2014 Pazar
Güncelleme: 19:51 - 30/11/2014 Pazar
AA

Şahin, Antalya'da bir otelde düzenlenen partisinin il teşkilatı tanıtıp toplantısında, partisini 19 Kasım'da kurduklarını hatırlattı.


Güçlü Türkiye'yi inşa etmek için Antalya'dan yola çıktıklarını belirten Şahin, tüm illerde teşkilatlanma çalışmalarını başladıklarını anlattı.


MİLAD Partisi'nin milleti tanıyan, seven ve benimseyen bir parti olduğunu ifade eden Şahin, "Bu parti milleti adalet ve hukuk içerisinde yönetmeye, layık olduğu yere getirmeyi amaç edinmiş bir partidir. MİLAD, bu memleketin dürüst insanlarından oluşan, memleketine ve milletine gönülden bağlı insanlardan oluşan bir kadro partisidir" dedi.


Şahin, partisinin liderin ve liderlerin partisi olmadığını dile getirerek, mevcut siyasi otoriteye itiraz edenlerin oluşturduğunu kaydetti.


MİLAD Partisi'nin aksiyon ve iş üreten bir parti olduğunu bildiren Şahin, "Bizim partimiz bu ülkeyi her karış toprağıyla seven ve sahiplenen 80 milyonu ayırt etmeden kucaklayan bir partidir. Onun için partimizin adı millet, soyadı da adalettir" diye konuştu.


Partilerine herkesin katılabileceğini vurgulayan Şahin, "Ancak bu ülkenin birliğine ve bütünlüğüne yönelik aykırı fikirleri ve kanlı eylemleri olan bölücü zihniyete sahip hiç kimse bu partiye adım atamaz" ifadesini kullandı.


Şahin, AK Parti'nin atanmışların idare ettiği bir parti haline geldiğini öne sürerek, partisinin milletin önüne alternatif olarak çıktığını söyledi.


MİLAD Partisi kurucularından Mehmet Bozdemir de partisinin kuruluşunun tesadüf değil, yüksek düşüncenin ürünü olduğunu belirtti.


Toplantıya MİLAD Partisi Antalya İl Başkanı Rifat Aksay ve partililer katıldı.

#milad partisi
#idris naim şahin
#rifat aksay
#ak parti
9 yıl önce