|

İnceöz'den Kılıçdaroğlu’na siyaset çöplüğü hatırlatması

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik iddialarına ilişkin, “Türkiye düşmanı odaklarla iş tutmayı ve ülkesini Avrupa’ya şikayet etmeyi siyaset sanan Kılıçdaroğlu, bir kez daha eline tutuşturulan kağıtlarla milletin meclisinde milletin seçtiği cumhurbaşkanına siyasi ahlaka mugayir iddia ve ithamlarla saldırdı” dedi.

Yeni Şafak
23:42 - 28/11/2017 Salı
Güncelleme: 23:50 - 28/11/2017 Salı
Yeni Şafak
​AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz
​AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik iftiralarına sosyal medya hesabı üzerinden sert tepki gösterdi.

“15 Temmuz darbe ve işgal girişimi öncesinde ve sonrasında her fırsatta FETÖ’nün değirmenine su taşıyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik iftira ve çamur furyasına bir yenisini ekledi” diyen İnceöz, “Türkiye düşmanı odaklarla iş tutmayı ve ülkesini Avrupa’ya şikayet etmeyi siyaset sanan Kılıçdaroğlu, bir kez daha eline tutuşturulan kağıtlarla milletin meclisinde milletin seçtiği cumhurbaşkanına siyasi ahlaka mugayir iddia ve ithamlarla saldırdı” değerlendirmesinde bulundu.

"CHP’nin milletimize verebileceği hiç bir şey kalmamıştır"

17-25 Aralık sürecinde FETÖ’nün servis ettiği tamamı montaj bilgi, belge ve tapeler üzerinden CHP siyasetini belirleyen Kılıçdaroğlu’nun, bununla yetinmeyerek FETÖ’nün tetikçi yayın organlarında boy göstermekten ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saldırmaktan geri durmadığını hatırlatan İnceöz şu ifadeleri kullandı:



“Sayın Cumhurbaşkanımıza, ailesine yönelik bu itibar suikastı niteliğindeki yalan ve iftira furyasının kaynağını ve sözcülüğünü yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu en sert şekilde kınıyoruz. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin milletimize verebileceği hiç bir şey kalmamıştır. Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz FETÖ’nün ve Türkiye düşmanı odakların değirmenine su taşımak yerine Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu yapıcı Ana Muhalefet zeminine kendisini ve partisini çekmesidir. Siyaset çöplüğü iftiracı, kumpasçı, yalancı siyasetçilerle doludur bunu da unutmamalıdır.”

#İlknur İnceöz
#CHP
#​AK Parti
6 yıl önce